به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۵۰ میلیون قطعه تخم چشم زرده ماهی قزل آلا در استان اصفهان تولید و بیش از یک میلیون قطعه به خارج از کشور صادر شده است.
محمدرضا عباسی، تاجیکستان و افغانستان را بازار هدف صادرات این فرآورده آبزی برشمرد و افزود: این صادرات در حالی تحقق پیدا کرده که پیشتر هر ساله میلیونها تخم چشمزده از کشورهای مختلف وارد کشور میشد.
وی گفت: تخم چشمزده ماهی قزلآلا یک محصول راهبردی در تامین گوشت سفید و پرورش آبزیان بهشمار میرود و استان اصفهان از جمله کانونهای تولید آن در کشور است.
عباسی افزود: تولید این محصول تا حد زیادی سبب کاهش وابستگی به واردات، خروج ارز از کشور و نقص در تولید و پرورش ماهی پروار شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون شهرستان فریدونشهر قطب تولید تخم زده ماهی قزل آلا است، پیش بینی کرد: تا پایان سال بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه تخم چشم زده در استان اصفهان تولید شود.
صادرات یک میلیون قطعه تخم چشم زده به خارج از کشور
یک میلیون قطعه «تخم چشمزده» ماهی قزلآلا از اصفهان به آن سوی مرزها صادر شده است.
صاحبخبر -
∎