شناسهٔ خبر: 69957681 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پخت نان کامل در ۲ نانوایی لرستان

نان سبوس دار یا نان کامل با دارا بودن جوانه گندم نقش مهمی در سلامت مردم دارد، پخت این نان در ۲ نانوایی لرستان با استقبال مردم مواجه شده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، نان یکی از قدیمی‌ترین غذا‌هایی است که بشر تهیه نموده است و سلامت نان یکی از موضوعات مهم برای مردم کشورمان است که برای مردم این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد.

 از میان انواع نان‌ها نان کامل سبوس دار از غنی‌ترین و کامل‌ترین نان‌هاست.
 
در استان لرستان دو واحد نانوایی یکی در خرم آباد و یکی دیگر در شهرستان سلسله در زمینه پخت نان کامل فعالیت می‌کنند.

 این نان خواص زیادی از جمله کاهش چربی‌های مضرو کاهش قند خون دارد و نانی مفید برای روده، معده و هضم راحت غذاست.
 
پخت این نان با استقبال خوب مشتریان روبرو بوده است.

 به گفته مسئولان به دلیل خواص این نوع نان و استقبال مردم قرار است نان کامل در تعداد بیشتری از نانوایی های سطح استان پخت شود.
<div id="video-display-embed-code_11760226"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4391954/11760226?width=600&height=350"></script></div>