شناسهٔ خبر: 69956042 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

عراق به دنبال بازداشت ۶ مظنون به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی

به دنبال اعلام بازداشت ۲ مظنون به جاسوسی برای رژیم اسرائیل در کرکوک در روز گذشته، نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی عراق در جستجوی بازداشت ۶ مظنون دیگر در شمال عراق هستند.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: «عباس العرداوی» کارشناس برجسته سیاسی نزدیک به گروه‌های مقاومت اسلامی عراق امروز سه شنبه در صفحه شخصی خود در «ایکس» (تویترسابق) با اعلام این خبر گفت: بعد از دستگیری این دو مظنون توسط نیرو‌های امنیتی وزارت کشور عراق اینک جستجو برای دستگیری ۶ مظنون دیگر در شمال عراق جریان دارد.

به گزارش ایرنا، دو مظنون دستگیر شده به جاسوسی برای رژیم صهیونیستی هر دو از اهالی استان سلیمانیه هستند که نیرو‌های امنیتی وزارت کشور عراق در فرودگاه کرکوک بعد از دریافت اطلاعاتی از اینکه این دو نفر درصدد سفر به استانبول (ترکیه) از طریق فرودگاه کرکوک هستند، آنها را بازداشت کردند.

بعد از بازجویی‌های اولیه با افراد مظنون، نیرو‌های امنیتی وزارت کشور عراق متوجه شدند که آنها دارای گذرنامه رژیم صهیونیستی هستند.

العرداوی گفته است که گمان می‌رود که این دو نفر یکی نامش «شیرزاد احمد» متولد ۲۰۰۱ از اهالی شهرستان «رانیه» و دیگری «محمد بکر» متولد ۲۰۰۲ از اهالی روستای «جوار قورنا» به عنوان جاسوس برای رژیم صهیونیستی کار می‌کردند.

این کارشناس عراقی افزوده است که طبق گفته منابع امنیتی عراق در حال حاضر جستجو به دنبال بازداشت ۶ مظنون دیگر جریان دارد.

این درحالیست که به گفته العرداوی، منابع خبری پیشتر از وجود یک نیروی کرد در داخل سرزمین‌های اشغالی که در کنار نیرو‌های صهیونیستی می‌جنگد، خبر داده بودند.

در سال‌های اخیر تعداد قابل توجهی از عناصر صهیونیستی تحت پوشش خبرنگار و گردشگر وارد اقلیم کردستان عراق شده بودند و نیرو‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران نیز چند بار مقر‌های موساد را در شمال عراق بمباران کردند.

مقامات دولت اقلیم کردستان عراق همواره وجود نیرو‌های وابسته به موساد را در شمال عراق تکذیب کرده، اما برخلاف این ادعا‌ها تعدادی از سیاسیون کرد حتی به وجود ارتباط نزدیک بین برخی از مقامات اقلیم و رهبران سیاسی کرد عراق با رژیم صهیونیستی اعتراف کرده اند.

گزارش‌های رسانه‌ای متعدد وجود دارد و یکی از نمایندگان پارلمان عراق چندی قبل طی یک سند رسمی صادر شده از وزارت نفت عراق فاش ساخت که دولت اقلیم کردستان عراق برخلاف خواست و اطلاع دولت مرکزی عراق، بخش اعظم نفت قاچاقی خود را از طریق ترکیه به رژیم صهیونیستی اختصاص داده و یکی از منابع مهم تامین انرژی این رژیم غاصب به شمار می‌رود.

در مقابل رژیم صهیونیستی نیز یکی از مهمترین حامیان جدایی اقلیم کردستان از عراق و تشکیل دولت مستقل کرد در منطقه است و از همه پرسی ناموفق ۲۰۱۶ در خصوص استقلال کردستان عراق حمایت علنی کرد.