شناسهٔ خبر: 69952143 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

قالیباف: اهرم تهدید نفت دیگر وجود ندارد + فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس با اشاره به ناترازی‌های گسترده در حوزه انرژی و کاهش تولید صنایع، از عملکرد در عرصه داخلی و بین‌المللی انتقاد کرد و تاکید کرد که اهرم نفت دیگر جایگاهی برای تهدید ندارد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس با انتقاد از شرایط فعلی کشور در حوزه انرژی و تولید گفت: "در تابستان ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ هزار مگاوات ناترازی در مصرف انرژی داشتیم. در تابستان امسال صنایع ما یک و نیم درصد افت در تولید و رشد اقتصادی داشتند. این یعنی خسارت به تولیدکننده و خسارت به دولت. "

وی ادامه داد: "در حوزه گاز، در زمستان ۱۴۰۲ ما ۲۵۰ میلیون مترمکعب ناترازی انرژی پیدا کردیم که حتی صنعت را تعطیل کردیم و افت فشار داشتیم. این خسارت ما در داخل است. خسارت ما در عرصه بین‌المللی کجاست؟ "

قالیباف با اشاره به کاهش تاثیرگذاری نفت در روابط بین‌المللی تصریح کرد: "یک روزی وقتی دشمنان ما را تهدید می‌کردند ما می‌گفتیم نفت‌مان را بر روی شما می‌بندیم و این اهرم تهدید ما بود. امروز کدام نفت را می‌بندیم؟ کدام بازار را داریم؟ "

وی تاکید کرد: "حتی اگر تحریم هم نباشد، باز تولید ما معلوم و تکلیف‌مان روشن است. این خسارت برای ما نیست؟ ما نباید به این توجه کنیم؟ آیا ما در مجلس مسئول نیستیم؟ دولت‌ها در این موضوع مسئول نیستند؟ "

رئیس مجلس با بیان این نکات خواستار توجه جدی‌تر مسئولان به حل مشکلات در حوزه انرژی و تولید شد.

<div id="video-display-embed-code_2515806" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1198184/2515806?width=400&height=300"></script></div>