شناسهٔ خبر: 69948742 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

احمد دنیا مالی:

بعضی فدراسیون‌ها باید اسپانسر صنعتی یا پتروشیمی داشته باشند

وزیر ورزش و جوانان گفت: باید توافقی در دولت شکل بگیرد تا برخی فدراسیون‌ها اسپانسر صنعتی یا پتروشیمی داشته باشند و این موضوع می‌تواند شرایط را بهتر کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ۶۶۳ روز مانده به بازی‌های آسیایی ناگویا نشست تخصصی فدراسیون وزنه‌برداری امروز (سه شنبه) به ریاست احمد دنیامالی در وزارت ورزش برگزار شد. در این جلسه شرایط رشته وزنه‌برداری مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص حضور هرچه بهتر ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا و المپیک لس‌آنجلس برنامه‌ریزی خواهد شد.

سیدمحمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی، فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان، داورزنی و رغبتی مشاورین وزیر ورزش و جوانان، سیدمناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک، احمد نامنی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها، عابدی محزون سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و نظارت ورزش قهرمانی، تابع رییس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک، سجاد انوشیروانی رییس، وحید ربیعی دبیرکل و نواب رئیس فدراسیون در این نشست حضور دارند.

وزیر ورزش و جوانان در این جلسه گفت: برگزاری این جلسات باعث می‌شود که هم یاد بگیریم و هم به شما کمک کنیم. ما در سال آینده، ۲ رویداد مهم قهرمانی جوانان آسیا و بازی‌های کشورهای اسلامی را در پیش داریم و قرار است که یک حضور قوی داشته باشیم.

دنیامالی با اشاره به اینکه رویدادهای سال آتی، مقدمه حضور موفق در بازی‌های آسیایی سال ۲۰۲۶ است، گفت: در بازی‌های کشورهای اسلامی، جزو کشورهای پرافتخار هستیم و سال آینده را پلی برای بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن می‌دانیم.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه باید روی اوزان سبک‌ وزن و میانی وزنه‌برداری بررسی‌ کارشناسی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: برای ایجاد پایگاه‌های قهرمانی با توجه به شرایط استان‌ها، بررسی‌ لازم انجام شود و در این خصوص حتی با استان‌ها هم جلسه می‌گذاریم و شرایطی باید ایجاد شود تا فاصله فدراسیون و هیات‌های استانی زیاد نباشد و چاره‌ای جز بحث پایگاه‌های قهرمانی نداریم. ظرفیت خوبی در وزنه‌برداری داریم و در بخش تجهیزات با وزارت نفت به توافق رسیدیم که بتوانیم منابع را از طریق این وزارت‌خانه داشته باشیم.

دنیامالی همچنین در خصوص شرایط وزنه‌برداری کشورمان در حوزه بانوان گفت: من می‌خواهم که در حوزه بانوان رشد داشته باشیم اما نتایج حال حاضر رضایت‌بخش نیست. البته در این حوزه برای استفاده کردن از مربیان مرد، محدودیت‌هایی وجود دارد. اگر بتوانیم از مربیان زن خارجی برای بانوان استفاده کنیم، اتفاقات خوبی به صورت ریشه‌ای رخ خواهد داد و باید دید چنین امکانی وجود دارد یا خیر.

وزیر ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: رئیس جمهور اشاره‌ای کرد که یک فرصت به شمار می‌آید و باید یک توافقی در دولت شکل بگیرد و برخی فدراسیون‌ها اسپانسر صنعتی یا پتروشیمی داشته باشند و این فرصتی است که می‌تواند شرایط را بهتر کند. این استمرار کار ما به خاطر بازی‌های المپیک ۲۰۲۸ است و امیدوارم اتفاقات خوبی رقم بخورد.

در این نشست محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک نیز در خصوص برگزاری نشست تخصصی رشته‌های ورزشی گفت: برگزاری این جلسات و نشست‌ها بسیار با اهمیت است و باید ادامه داشته باشد. وزنه‌برداری رشته سخت و سنگین است و دیر نتیجه می‌دهد ولی امیدواریم بتوانیم در رویدادهای مهم بهترین نتیجه را کسب کنیم.

خسروی‌وفا: وزنه‌برداری ظرفیت بالایی دارد

رئیس کمیته ملی المپیک افزود: در حال حاضر فدراسیون‌ وزنه‌برداری از ظرفیت بالایی برخوردار است و چندین سال است که وزنه‌برداری چنین کادر قوی نداشته و اگر امروز نتیجه نگیرد کی باید نتیجه بگیرد؟

خسروی‌وفا با تاکید بر اینکه طبق قانون باید از مربی خانم برای هدایت تیم ملی استفاده کرد، اظهار داشت: جهت هدایت تیم ملی وزنه‌برداری باید از مربی خانم به عنوان سرمربی استفاده کرد و می‌توان در این زمینه از کوروش باقری به عنوان ناظر مربی بانوان، در تیم ملی وزنه‌برداری بهره گرفت.

اسبقیان: مدال‌آوری در رویدادهای پیش‌رو مهم است

در ادامه نشست سیدمحمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی گفت: نمی‌توان مدال‌آوری سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی را فراموش کرد و قطعا همه اهالی ورزش درخشش و مدال‌آوری این عزیزان را همیشه به یاد دارند.

وی ادامه داد: همه امروز دور هم جمع شدیم تا به ورزش وزنه‌برداری کمک کنیم تا ان‌شاالله در المپیک آینده و بازی‌های آسیایی مدال کسب کنیم. برای وزارت ورزش وجوانان و شخص وزیر مدال‌آوری در رویدادهای پیش‌رو، مهم و با ارزش است.

معاون وزیر ورزش تصریح کرد: فدراسیون وزنه‌برداری باید تعامل بیشتری با فدراسیون پزشکی ورزشی در خصوص موضوع دوپینگ داشته باشد که البته در این‌مدت شاهد این تعامل بودیم، تا بتوانیم با فراغ بال بیشتری ورزشکاران را به رویداها اعزام کنیم.

محمدیان: شرایط وزنه‌برداری بانوان امیدوار کننده نیست

همچنین فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان نیز در خصوص شرایط بانوان در رشته وزنه‌برداری گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که شرایط بالقوه در حوزه بانوان، خیلی امیدوار کننده‌ نیست و برای رسیدن به ایده‌آل‌ها نیاز به برنامه‌ریزی مدون و برگزاری نشست‌های تخصصی است که در روزهای آینده با هماهنگی اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی نشست‌ها را برگزار خواهیم کرد.

محمدیان تاکید کرد: برای اینکه بخواهیم برای ۶۶۳ روز تا بازی‌های آسیایی نتیجه خیلی مطلوبی کسب کنیم قابل دستیابی نیست ولی ان‌شاالله تا ۳سال آینده بتوانیم به ایده‌آل‌ها دست پیدا کنیم.

مناف هاشمی: بانوان وزنه‌بردار در ناگویا می‌توانند مدال بگیرند

در ادامه نشست سیدمناف هاشمی دبیر کل کمیته ملی المپیک نیز گفت: فرصت خوبی تا بازی‌های آسیایی داریم و باید عمیق‌تر کار کنیم. در وزنه‌برداری کارهای خوبی صورت گرفته و در بخش بانوان ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و قطعا در رویدادهای آینده می‌توانیم صاحب مدال شویم.

وی خاطر نشان کرد: شاید در المپیک، بانوان وزنه‌بردار نتوانند مدال‌آوری داشته باشند ولی با برنامه‌ریزی مدون در بازی‌های آسیایی قطعا بانوان وزنه‌بردار می‌توانند صاحب عنوان شوند و آنطور که شایسته است حاضر شوند.

هاشمی تصریح کرد: در حوزه بانوان باید استعدادیابی جدیدی در رده سنی نوجوانان انجام شود و قطعا می‌توانیم صاحب مدال شویم.

انوشیروانی: برای المپیک آینده برنامه داریم

در این نشست سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری ضمن گزارشی از شرایط و وضعیت این فدراسیون گفت: تمام رده‌های سنی ورزشکاران در اردو به سر می‌برند و تلاش داریم تا در رویداهای پیش رو ورزشکاران بهترین نتیجه را کسب کنند.

انوشیروانی ادامه داد: بعد از بازی‌های المپیک، المپین‌ها استراحت نکردند و بلافاصله تمرینات خود را آغاز کردند و برای المپیک آینده و حضور قدرتمند چشم‌انداز داریم و برای بزرگسالان پشتوانه‌سازی می‌کنیم تا بتوانیم در المپیک بعدی تیم بزرگسالان با ظرفیت و آمادگی کامل حضور یابد.

وی به بازی‌های آسیایی اشاره کرد و افزود: جهت حضور در بازی‌های آسیایی برنامه‌ریزی مدونی را ترتیب دادیم و با برنامه پیش می‌رویم تا تیمی که در نظر داریم برای حضور در بازی‌های آسیایی بسازیم.

251 251