به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، اعظم روانشاد امروز _ سهشنبه ششم آذر_ در جلسه شورای معاونین با بیان اینکه اولویت ما ساماندهی فضای رسانهای استان در کنار افزایش کمی و ارتقای کیفی رسانهها و مطبوعات است، اظهار کرد: از این پس آگهیهای ثبتی در شهرستانها مستقیماً برای صاحبان رسانه ارسال میشود و هزینه آگهی نیز بهصورت مستقیم بهحساب مدیران مسئول نشریات و یا نمایندگان روزنامههای سراسری در استان واریز میشود.
وی افزود: با رایزنیهای انجام شده با پارسی پست نیز آگهیهای چاپ شده از طریق این شرکت به آگهیدهنده تحویل خواهند شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: بر اساس ساماندهی دفاتر نشریات دو نوبت بازرسی از دفاتر نشریات محلی و سراسری انجام شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۴ دفتر نشریه محلی و ۳۸ دفتر نشریه سراسری در استان مورد تأیید قرار گرفتهاند و بر این اساس آگهیهای دولتی صرفاً به نشریاتی تعلق خواهد گرفت که شرایط قانونی همچون داشتن دفتر، ضریب انتشار، ضریب کیفی، پروانه فعالیت دفتر و… را داشته باشند.
روانشاد گفت: رسانههایی که هنوز در لیست نشریات تأیید شده قرار نگرفتهاند، درصورتیکه شرایط قانونی را احراز کنند، در فهرست تأیید شده قرار میگیرند و مشمول دریافت آگهیهای دولتی خواهند شد.
وی افزود: برابر بند (۵) ماده (۲) قانون شرح و اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصوب مجلس شورای اسلامی، توزیع آگهیهای دولتی صرفاً با مجوز (م الف) اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی امکانپذیر است که این موضوع شامل تمام دستگاههای اداری، نهادهای انقلابی، نهادهای عمومی و غیردولتی، شهرداریها، دستگاههای قضائی – نظامی و انتظامی خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تاکید بر لزوم دریافت پروانه فعالیت دفتر برای نشریات استان افزود: این پروانه متفاوت از پروانه نشریات است و یکی از شرایط دریافت آگهیهای دولتی نیز داشتن پروانه دفتر است.
وی با اشاره به پایش اعضای خانه مطبوعات گفت: بر اساس بررسیهای بهعملآمده از سوی هیئتمدیره خانه مطبوعات، افرادی که شرایط قانونی عضویت در خانه مطبوعات و رسانههای لرستان را نداشتند پالایش شدند.
روانشاد با اشاره به اینکه اگر بسترهای قانونی فراهم شود میتوان حوزه رسانه استان را بهتر ساماندهی کرد و افزود: اعطای نمایندگی جدید روزنامههای سراسری در استان منوط به احراز شرایط خبرنگاری و نیز استعلام هیئتمدیره خانه مطبوعات است.