شناسهٔ خبر: 69946750 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مولوی: جمهوری اسلامی باید در دکترین نظامی و دفاعی خود با اقتدار نمایان شود

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی باید در دکترین نظامی و دفاعی خود در صدر و با اقتدار نمایان شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سیدمحمد مولوی در جلسه علنی امروز سه شنبه صحن مجلس در نطق میان دستور خود اظهار کرد: اینک تحولات اخیر جهانی مبین این واقعیت است که جمهوری اسلامی باید در دکترین نظامی و دفاعی خود در صدر و با اقتدار نمایان شود و ضرورت این موضوع در فلسفه وجودی نظام مقدس جمهوری اسلامی نهفته است و  معیار حقانیت و عدالت ایجاب می‌کند که ایران اسلامی علمدار را پرچمداری قوی برای جبهه مقاومت باشد.

وی تأکید کرد: بدون تردید دولتی کارآمد، موثر، قدرتمند و مقتدر می‌تواند در راستای تحقیق آرمان‌های انقلاب خوب عمل کند. اینک رئیس جمهور محترم‌مان فصل جدیدی از اتحاد و انسجام را در شعار وفاق ملی مطرح نموده است فرصتی است تا در حوزه نظر و عمل به این شعار بپردازیم؛ وفاق ملی الزاماتی دارد و رکن رکین وفاق ملی در حوزه نظر این است که باید محوریت قانون را بپذیریم. اگر می‌خواهیم که وفاق ملی‌مان ترازی بین‌المللی پیدا کند، باید قانون را بپذیریم؛ وفاق ملی یعنی تنیدگی با قانون، اجرای برنامه هفتم و لحاظ کردن آمایش سرزمینی در برنامه‌ها و همترازی بودجه و برنامه.

مولوی با بیان اینکه «وفاق ملی در انتصابات خلاصه نمی‌شود»، افزود: نظام مسائل کشور را فراموش نکنیم؛ وقتی با موضوع جمعیت و اشتغال و محیط زیست و آب با مشکل مواجه هستیم و همچنین در حوزه‌های فناوری و نوآوری با مشکل مواجه هستیم و در حوزه دیپلماسی خارجی هنوز فاصله‌ها داریم دچار ناترازی‌ها در انرژی، ارز، بودجه و صندوق‌های بازنشستگی خواهیم شد؛ این شکل عمل کردن ما را به رفاه نخواهد رساند بلکه ما باید رویکردمان را تغییر دهیم و جامعه نگر، برنامه محور و مسئله محور به این موضوعات نگاه کنیم.

نماینده مردم آبادان در بخش دیگری از نطق میان دستور خود بر لزوم توجه به فصل ۱۲ قانون برنامه هفتم و توسعه درباره توسعه اقتصاد دریا محور تاکید کرد و هم‌چنین خواستار رفع مشکلات و معضلات حوزه انتخابیه خود شد و گفت: مگر ما ۸ سال دفاع نکردیم و رودخانه بین المللی اروندرود برای ما ایرانیان مهم نیست؟ ببینید که عمق رودخانه اروندرود از ۱۲ متر به ۲ متر و کشتی‌های ۳۰ هزار تنی به ۳ هزار تن رسیده‌اند. اگر ما به لایروبی اروند رود نپردازیم، مطمئن باشید که به قرارداد ۱۹۳۵ سرحدی بر خواهیم گشت که حق کشتیرانی داریم و حق حاکمیت را از ما خواهند گرفت.

انتهای پیام

برچسب‌ها: