شناسهٔ خبر: 69944002 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

همایش ائمه جماعات و ارکان مساجد استان قم به مناسبت هفته مبارک بسیج برگزار شد

همایش ائمه جماعات و ارکان مساجد استان قم به مناسبت هفته مبارک بسیج با حضور ائمه جماعات، فرماندهان پایگاهها و نواحی و ارکان مساجد و بسیج در مرکز فقهی ائمه اطهار برگزار شد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا علی الخصوص شهدای جبهه مقاومت و عرض تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و تبریک هفته مبارک بسیج به تشریح بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در دیدار روز دوشنبه با بسیجیان سراسر کشور پرداخت.

 فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) گفت: امروز حضرت آقا فرمودند که پایه بسیج دو کلمه است ایمان و اعتماد به نفس و فرمودند: که ایمان یا همان خداباوری موجب میشود که بسیجیان در برابر خدا تسلیم شوند و یقین به وعده الهی داشته باشند، دوم خودباوری یا همان اعتماد به نفس که موجب کشف ظرفیت‌های خودشان میشود و بعد می‌توانند ظرفیت‌های درونی خود را با قدرت و اراده بکار ببندند.

سردار موحد افزود: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، فرهنگ بسیجی یعنی مغلوب اراده دشمن نشدن و اراده خود را بر دشمن مسلط کردن و این همان نقطه مقابل نقشه استکبار جهانی علیه ملت‌هاست چون استکبار جهانی دوست دارد تا ملت‌ها را تحقیر کند و اراده آنها را تضعیف نماید، لذا بسیج نقطه مقابل تحقیر ملی است و تفکر بسیجی سلاح نرم‌افزار خطرناک دشمن را از کار میندازد.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری چند تذکر نیز دادند؛ اول اینکه امام راحل بسیج را ۱۵ سال قبل از پیروزی انقلاب زمینه سازی کردند و زمانی که در تبعید بودند، فرمودند: من سه هدف را دنبال می‌کنم؛ اول اینکه ریشه نظام شاهنشاهی از ریشه کنده شود، دوم اینکه انقلاب اسلامی تشکیل شود و سوم اینکه پرچم را به دست صاحب اصلیش رسانند.

 فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) با اشاره به فرموده رهبری مبنی بر اینکه تفکر بسیجی بن‌بست شکن است گفت: به سه دلیل این تفکر شکننده بن بست ها است؛ اولاً یک بسیجی به خود و توانایی‌هاش اعتماد دارد، دوم مرعوب سلطه‌گران نمی‌شود و سوم دارای آرمان و هدف است و به هدفش ایمان دارد.

سردار موحد اظهار داشت: یکی دیگر از تذکرات رهبری در خصوص به روز شدن و تقویت بسیج است و فرمودند: پرچم بسیج، پرچم دفاع از حقوق ملت و حقیقت است و باید همیشه در اهتزاز بماند.

وی در خصوص نقش مهم ائمه جماعات گفت: امام جماعت علاوه بر اینکه امام جماعت مسجد است، امام محل نیز می باشد و بنا به فرموده رهبری، مسجد باید محل رفع مشکلات مادی و  معنوی مردم محل باشد.

سردار موحد با اشاره به جنگ ترکیبی گفت: امروز که ما دچار جنگ ترکیبی از نوع جنگ شناختی هستیم، مسجد بهترین مکان برای مقابله با دشمن است.

وی تصریح کرد:  امام جماعت مسجد که محور مسجد و محور محله هستند می توانند با کمک هیئت امنا، فرمانده پایگاه و مسئول کانون، در تربیت آینده سازان این انقلاب و این مکتب بزرگ یعنی نوجوانها و جوانها سهیم باشند.

فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در ادامه در خصوص قرارگاه نصر گفت: در استان قم برای جمع آوری کمک های مردمی بصورت هماهنگ و در راستای دوری از پراکندگی امور، قرارگاه مردمی نصر را تشکیل دادیم که فرمانده این قرارگاه استاندار قم، جانشین این قرارگاه سپاه استان و دبیر این قرارگاه از نیروهای مردمی و جهادی می باشد.

وی افزود: طبق گزارشاتی که داریم اکثر منازل، مدارس و بیمارستان ها در لبنان تخریب شده و بازسازی حدود ۱۵ مجمع سهم استان قم است که امیدواریم با جمع آوری کمک‌های مردمی در مساجد و مواکب این مشکل مرتفع شود.

 سردار موحد تاکید کرد: خیرین و مردم بزرگوار استان قم می توانند با واریز کمک های مالی خود به حساب قرارگاه که قبلا معرفی شده است از جبهه مقاومت و مردم مظلوم لبنان و غزه پشتیبانی کنند تا انشالله هرچه زودتر نابودی این رژیم منحوس و جعلی را به چشم خودمان ببینیم.

انتهای پیام/سمیرا غفوری منش