شناسهٔ خبر: 69943799 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رئیس کل دادگستری استان تهران از انبار‌های جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بازدید کرد/ فروش ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالای تملیکی در ۸ ماهه امسال

رئیس کل دادگستری استان تهران از انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بازدید کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

علی القاصی به همراه ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، مرتضی تورک معاون قضایی، محمدرضا پسندیده جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی، مدیران گمرکات استان تهران و جمعی از مدیران و مسئولان قضایی و اصحاب رسانه از انبارهای جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بازدید کرد.

مرتضی تورک معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در این بازدید، اظهار کرد: برنامه بازدید امروز با هدف بررسی علل عدم تکلیف برخی کالاهای رسوب شده در انبارهای اموال تملیکی انجام می‌شود‌.

وی افزود: ۵۸۰ فقره پرونده در رابطه با کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی در دادگستری استان وجود داشت که به کمتر از ۱۰۰ فقره پرونده رسیده است. به منظور صیانت از بیت‌المال بازدید از گمرکات استان در دستور کار قرار دارد و بازدیدها به صورت مستمر انجام می‌شود‌.

همچنین سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این نشست اظهار کرد: در مدت سه سال پس از حضور رئیس قوه قضاییه، ۱۱۰ هزار میلیارد تومان کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی تعیین تکلیف شده است.

وی افزود: همچنین بیش از ۵ هزار ماشین‌آلات که بیش از ۱۰ سال در گمرکات دپو شده بود، تعیین تکلیف شدند.

اجتهادی عنوان کرد: ۹۷ درصد فروش‌های ما در بستر سامانه الکترونیکی است و بساط تخلفات در حراج‌ها و مزایده‌ها برچیده شد. ۴۸ برابر در فروش و ۶۸ برابر در بحث اعاده اظهارنامه‌ها رشد داشتیم.

وی اضافه کرد: همچنین در بحث ارزش پرونده‌های تعیین تکلیف شده ۷۰۰ درصد رشد داشتیم.

مدیر عامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی یاداور شد: در ۸ ماهه ابتدایی امسال ۷ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان کالا فروخته شده که نسبت به مدت مابه سال قبل ۲۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.

علی جمشیدی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیز در این جلسه اظهار کرد: در استان تهران به ۵۰ هزار متر فضای جدید انبار نیاز داریم چرا که جابه‌جایی کالا‌ها و تحویل انبار‌های استیجاری موجب صدمه به بیت‌المال می‌شود.

مهدی محمدی مشاور سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در امور فناوری اطلاعات نیز در تشریح گزارش پیشرفت سامانه یکپارچه اموال تملیکی، عنوان کرد: تاکنون ۱۶ هزار و ۵۸۸ پرونده در سامانه اموال تشکیل شده است. همچنین تعداد ۱۱ و ۷۹۱ فقره قبض انبار صادر شده است. در این سامانه ۵۹۴ قبض ارسالی تعزیرات داشتیم. ۱۱۵ صورتجلسه کشف دریافتی با کد رهگیری و ۹۲۸ صورتجلسه کشف دریافتی بدون کد رهگیری نیز در این سامانه ثبت شده است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد پرونده‌ها در قالب ۴۰ هزار و ۲۹۰ ردیف کالا به سامانه جامع انبار‌ها ارسال شده است.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه برخی از مدیران و مسئولان سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و مدیران گمرکات استان گزارشی از اقدامات انجام شده در سازمان متبوع خود را ارائه کردند.

انتهای پیام/