شناسهٔ خبر: 69942933 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

تحولات آمریکا|

جنگ تجاری ترامپ با کشورها کلید خورد؛ تهدید به اعمال تعرفه سنگین گمرکی

دونالد ترامپ تهدید کرد که به‌عنوان یکی از نخستین دستورهای اجرایی پس از ورود به کاخ سفید، تعرفه‌های سنگینی را به کالاهای کانادا، مکزیک و چین اعمال خواهد کرد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

دادگاه فدرال آمریکا با درخواست جک اسمیت،  دادستان ویژه آمریکا برای تعلیق پیگرد قانونی دونالد ترامپ در پرونده مداخله در انتخابات  ۲۰۲۰ موافقت کرد.

تانیا چاتگان، قاضی آمریکایی که مسئول رسیدگی به اتهام‌ها علیه ترامپ در پرونده تلاش برای تغییر نتیجه انتخابات سال ۲۰۲۰ این کشور است، با درخواست جک اسمیت، موافقت کرد.

جک اسمیت، پیش از این خواستار توقف رسیدگی به این پرونده و همچنین پرونده مربوط به نگهداری اسناد طبقه‎بندی شده ازسوی ترامپ شده بود.

هشدار چین به ترامپ درباره جنگ تجاری

لیو بینگو، سخنگوی سفارت چین در واشنگتن در ایمیلی به رویت خبرگزاری فرانسه گفت: چین معتقد است که همکاری اقتصادی و تجاری بین چین و آمریکا اساسا برای دو طرف سودمند است.

این مقام چینی هشدار داد که هیچ طرفی در جنگ تجاری پیروز نخواهد شد.

هشدار سخنگوی سفارت چین در آمریکا در حالی مطرح می‌شود که ترامپ در طول کارزار‌های انتخاباتی خود بار‌ها موضوع اعمال تعرفه گمرکی به کالا‌های چین را مطرح کرده است.

به‎تازگی ترامپ تهدید به اعمال تعرفه سنگین به کالا‌های چین، کانادا و مکزیک کرد.

ترامپ هشدار داد که به محض آغاز به کار خود در کاخ سفید، به‎عنوان یکی از اولین دستور‌های اجرایی، ۲۵ درصد مالیات بر تمامی محصولاتی که از کانادا و مکزیک وارد آمریکا می‌شوند و ۱۰ درصد تعرفه اضافی برای کالا‌های چینی اعمال خواهد کرد.

ترامپ این تهدیدها را در دو پست در رسانه اجتماعی خود انجام داد و در آن از هجوم مهاجران غیرقانونی انتقاد کرد

انتهای پیام/