شناسهٔ خبر: 69939272 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گزارش|

ابهامات ناتمام مالی در ورزش تهران و هزار سوال بی‌جواب/ بودجه ۵۰ میلیاردی ورزش ناشنوایان چه شد؟

در حالی‌که کاروان ورزشی ناشنوایان در آستانه اعزام به بازی‌های آسیایی قرار دارد، اما سنگ‌اندازی‌های اداره کل ورزش تهران مشکلات عدیده‌ای را برای این قشر ایجاد کرده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بعد از موافقت با میزبانی ایران از بازی‌های آسیایی ناشنوایان وزارت ورزش و جوانان ۵۰ میلیارد تومان برای میزبانی شایسته از این رقابت‌ها در اختیار اداره کل ورزش استان تهران که علی جوادی، مدیرکل استان به عنوان دبیر ستاد برگزاری این مسابقات منصوب شد، قرار داد.

اما این بازی‌ها به هر دلیل لغو شد و میزبانی به مالزی رسید و حالا کاروان حدوداً ۲۰۰ نفری ایران در شرایطی باید عازم این مسابقات شود که به دلیل سنگ‌اندازی‌های اداره کل ورزش تهران با مشکلات عدیده‌ای روبرو شده و حضورش در این رقابت‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بودجه‌ای که معلوم نیست کجا خرج شده

وقتی مسئولان فدراسیون ناشنوایان پیگیر بودجه تخصیص داده شده به این فدراسیون برای انجام هزینه‌های اعزام شده‌اند با پاسخ عجیبی از سوی اداره کل ورزش تهران مواجه شده‌اند؛ آنها می‌گویند پول‌ها را با اجازه برنا فیروزی، معاون اداری مالی وزارت ورزش در ورزش پایتخت هزینه کرده‌اند.

حالا فدراسیون ناشنوایان مانده و جیب خالی برای اعزام یک کاروانی حدوداً ۲۰۰ نفره به مالزی و کاسه چه کُنمی که در فاصله ۴۸ ساعت تا اعزام در دست گرفته‌اند.

وقتی فدراسیون ناشنوایان مصرانه خواستار دریافت این پول برای هزینه اعزام شدند مدیران ورزش استان تهران مدعی شدند که این پول هزینه میزبانی بازی‌های آسیایی ناشنوایان در تهران بوده و نباید خرج هزینه سفر کاروان ورزشی ایران در این رویداد شود که با ورود وزیر ورزش و دستور مستقیم دنیامالی، جوادی تسلیم شده و چاره‌ای جز اطاعت نمی‌بیند.

فدراسیون ناشنوایان تسلیم خواسته‌های غیرمنطقی مدیران ورزش تهران 

اما این تمام ماجرا نیست چراکه جوادی به فدراسیون ناشنوایان اعلام می‌کند که تمام موارد مربوط به این سفر از جمله خرید بلیت‌های هواپیما، تدارک و پشتیبانی و ... باید از کانال اداره کل ورزش تهران صورت بگیرد موضوعی که به‌نظر چندان منطقی نیست، اما فدراسیون ناشنوایان، چون راه چاره دیگری نمی‌بیند مجبور می‌شود در مقابل این خواسته غیرمنطقی تسلیم شود و عنان امور مالی را به جوادی و همکارانش واگذار کند.

از سوی دیگر ابهاماتی درباره هزینه‌کرد بودجه مسابقات دختران آفتاب برای بانوان توسط اداره کل ورزش تهران وجود دارد که مسئولان ورزش پایتخت هنوز شفاف‌سازی لازم را در این خصوص نکرده‌اند تا این شائبه ایجاد شود که شاید این بودجه هم در کنار بودجه ۵۰ میلیاردی ورزش ناشنوایان در جایی غیر از محل مورد نظر هزینه شده باشد.

لزوم ورود وزارت ورزش برای جلوگیری از اتفاقات بدتر در ورزش تهران 

به نظر می‌رسد با توجه به افزایش نگرانی‌ها از مدیریت مطلوب ورزش پایتخت به عنوان قلب تپنده ورزش کشور و حواشی فراوان پیرامون مدیریت این مجموعه لازم است وزارت ورزش و جوانان به عنوان نهاد بالادستی به نابه‌سامانی این مجموعه ورودی جدی داشته باشد تا از ایجاد چالش‌های بیشتر، ترک فعل بیشتر و ناکامی‌های بیشتر و لطمه به بیت‌المال جلوگیری شود.

انتهای پیام/