اورنگ ایلامی در نشست هماهنگی اجرای پویش ملی «تغذیه سالم» در سال جاری با تاکید بر اهمیت افزایش اطلاعات تغذیهای مردم جامعه، افزود: در سال جاری همچون سالهای گذشته، این پویش با هدف اطلاعرسانی و اصلاح باورهای نادرست برگزار میشود.
او با تأکید بر نقش رژیم غذایی در بروز چاقی، بویژه مصرف بیش از اندازه چربیهای حیوانی و گیاهی، این پدیده را عامل خطر بسیاری از بیماریهای غیرواگیر دانست.
ایلامی هدف از اجرای پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری را کاهش میزان کل دریافت چربی رژیم و کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس و اشباع بیان کرد و ادامه داد: کاهش مصرف چربیهای ترانس با جایگزینی با چربی اشباع و کربوهیدرات، منجر به کاهش LDL و کاهش خطر مرگومیر ناشی از مصرف بالای کلسترول میشود.
او با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح چربیها و روغنها در رژیم غذایی، افزود: مطالعات نشان داده است حتی کاهش اندک میزان چربی مصرفی میتواند منجر به کاهش خطر بیماریهای قلبی - عروقی و عروق کرونر قلب شود.
به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، این نشست به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به منظور برنامهریزی و هماهنگی اجرای پویش امسال برگزار شد.