شناسهٔ خبر: 69937038 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو با طعمی شگفت انگیز / ترشی لبو را به این روش درست کن

اگر به دنبال یک ترشی جدید و متفاوت هستید تا پایان این خبر همراه ما باشید.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز :ترشی لبو یکی از انواع ترشی‌های خوشمزه و محبوب در ایران است که معمولاً در فصل پاییز و زمستان تهیه می‌شود. این ترشی با استفاده از لبو (چغندر قرمز) و ترکیب آن با سرکه، ادویه‌ها و گاهی اوقات سبزیجات دیگر درست می‌شود و طعمی ملس و دلپذیر دارد. ترشی لبو نه تنها به عنوان یک چاشنی در کنار غذاها سرو می‌شود، بلکه به دلیل خواص غذایی و رنگ زیبا، به سفره‌ها جلوه خاصی می‌بخشد. همچنین، این ترشی لبو به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها شناخته می‌شود و می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

مواد لازم

1 کیلو لبو

 1 کیلو سرکه

 مقداری آب

 1 عدد لیموترش بزرگ

 50 گرم سیر و موسیر له شده

چاشنی‌ها هم شامل نمک و فلفل سیاه می‌شوند

طرز تهیه

مرحله اول: ابتدا لبوها را خوب بشویید و سپس آن‌ها را نیم‌پز کنید. سپس لبوها را از قابلمه خارج کرده و پس از اینکه کمی سرد شدند، پوست بگیرید.

مرحله دوم: لبوها را به شکل‌های دلخواه برش یا قالب بزنید، اما سعی کنید که بیش از اندازه ریز نشوند.

مرحله سوم: سرکه را همراه با نمک، فلفل سیاه، سیر و آب لیموترش داخل قابلمه لبوها ریخته و با آب باقی‌مانده از پخت لبو مخلوط کنید.

مرحله چهارم: لبوهای خرد شده را در شیشه ترشی بریزید و بطری ترشی را با مخلوط سرکه پر کنید. اگر مقدار مایع ترشی کم بود، مقدار بیشتری سرکه اضافه کنید تا سرکه روی لبوها را بپوشاند.

مرحله پنجم: درب ظرف ترشی را محکم ببندید و آن را داخل یخچال بگذارید تا 3 یا 4 روز استراحت کرده و آماده مصرف شود.