به گزارش اقتصادآنلاین، در ابتدای این مراسم، محمد ایرانی، رئیس اتاق قم، تصریح کرد: در دوره دهم هیات نمایندگان، فرازوفرودهایی را پشت سر گذاشتیم که تجربه بسیار ارزشمندی بود. در ماههای گذشته سعی شد تا رویکردها و ساختارها را تغییر دهیم و شفافیتها را بیشتر کنیم. البته این مسیر تداوم خواهد داشت و تلاش میکنیم تمام اقدامات بهصورت شفاف مشخص باشد و تعادلی را بین همه حوزههای کاری شکل دهیم.
این فعال اقتصادی از برنامهریزی برای تقویت صادرات فرش و دو برابر شدن رقم آن خبر داد و گفت: بهبود شرایط صادرات علیرغم همه چالشها، جزو دغدغههای اتاق است و در این دوره از هیات نمایندگان، تقویت بازرگانی را در دستور کار داریم.
با همت بخش خصوصی به اهداف اقتصادی دست پیدا میکنیم
قاسم روانبخش، نماینده مردم قم در مجلس نیز با حضور در این مراسم از شهر قم بهعنوان شهری صنعتی، اقتصادی و کشاورزی یادکرد و گفت: در استان قم، تولیدات پسته و خاویار داریم، هرچند این ظرفیتها ناشناخته باقی ماندند. در کنار این موارد، شهرکهای صنعتی در استان فعالاند که با ظرفیت بالا مشغول هستند.
او همچنین از تلاش مضاعف و عبور از موانع بهعنوان روحیه بسیجی سخن گفت و افزود: دشمنها، ایران را تحریم کردند و اینگونه میاندیشیدند که ایران را فلج کنند تا از پا دربیایید؛ اما با همت بسیجیان عرصه اقتصاد، دشمن به هدف خود نرسید. در ادامه راه همه موانع را به همت بخش خصوصی برمیداریم و به اهداف تعیین شده، دست پیدا میکنیم.
اتاقها نماد اقتصاد استان خود هستند
در بخش بعدی نشست، پیام باقری، نایبرئیس اتاق ایران از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم بهعنوان نماد اقتصاد در استان یاد کرد و گفت: همگرایی و انسجامی که بین مسئولان دولتی و بخش خصوصی در استان شکل گرفته است، یک نقطه قوت خواهد بود و میتواند زمینهساز رشد اقتصادی باشد. معتقدم اهداف اقتصادی تعریف شده در برنامههای توسعهای در قالب همگرایی و وفاق تجلی مییابد، بنابراین باید در این مسیر گام برداریم.
او ادامه داد: استان قم علیرغم ظرفیتهای خوبی که دارد، استانی صنعتی و اقتصادی است و میتواند بستر تقویت صنعت گردشگری کشور را ایجاد کند.
نایبرئیس اتاق ایران خاطرنشان کرد: با توجه به همه این پتانسیلها که در استانهای مختلف کشور وجود دارد، استانها باید برای رسیدن به رشد ۸ درصدی اقتصاد، سهمی را بردارند و در مسیر تحقق آن، کلیه ظرفیتها را به کار بگیرند.
در بخش پایانی این مراسم از صادرکنندگان برگزیده استان در سال ۱۴۰۲ تجلیل شد.