شناسهٔ خبر: 69932711 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تبدیل وضعیت ۶ هزار و ۵۰۰ معلم خرید خدمت سیستان و بلوچستان رهاورد سفر پزشکیان

چابهار - ایرنا - نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: سفر رئیس جمهور و هیات دولت به سیستان و بلوچستان برکات زیادی داشت که یکی از آنها تبدیل وضعیت ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از معلمان خرید خدمات آموزش پرورش است.

صاحب‌خبر -

محمد انور بجارزهی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سیستان و بلوچستان در حوزه آموزش و پرورش از فضای آموزشی تا نیروی انسانی مشکلات زیادی دارد بطوریکه سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه چابهار شامل شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، دشتیاری و زرآباد کمتر از یک مترمربع است و در مقایسه با استاندارد کشور یعنی سرانه هشت مترمربعی به ازای هر دانش آموز حدودا هفت مترمربع کمتر است.

وی افزود: هم اینک ۱۰۰ درصد مدارس تمام شهرها، مراکز بخش‌ها و دهستانهای این ۶ شهرستان ۲ شیفته است و با کمبود معلم روبه رو است که تبدیل وضعیت ۶ هزار و ۲۰۰ نفر معلم خرید خدمات این مشکل تا حدود زیادی رفع خواهد شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی وی با قدردانی از رئیس جمهور و وزیر کشور برای انتصاب استاندار بومی اهل سنت خاطرنشان کرد: از وزرای مختلف به ویژه وزیران کار، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی و گردشگری درخواست داریم از نخبگان بومی استان در بدنه وزارتخانه ها استفاده کنند.

وی گفت: از برادران خود در نیروی انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به واسطه مجاهدت‌های بسیار در مبارزه با تروریست‌ها تشکر می‌کنم امیدواریم به برکت خون شهدا استانی با سرمایه‌گذاری هرچه بیشتر به ویژه در چابهار داشته باشیم.

بجارزهی تصریح کرد: ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در چابهار که در سال ۱۳۹۷ کلنگ زنی شده و تاکنون بدلیل عدم تخصیص اعتبار پیشرفتی نداشته ساخت و تکمیل این پروژه مهم بهداشتی و درمانی می‌تواند شاخص‌های سلامت را در سواحل جنوب سیستان و بلوچستان ارتقا دهد.

تبدیل وضعیت ۶ هزار و ۵۰۰ معلم خرید خدمت سیستان و بلوچستان رهاورد سفر پزشکیان

ضرورت تکمیل بیمارستان‌های تامین اجتماعی در چابهار و کنارک

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی کشور هر چه سریع تر به وعده خود که ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تامین اجتماعی در چابهار، درمانگاه تامین اجتماعی در نیکشهر و کنارک بود عمل کند تا مشکلات مردم با افتتاح این بیمارستان در حوزه سلامت کمتر شود.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار ادامه داد: نیکشهر نیز ۱۰۰ تخت بیمارستانی جدید نیاز دارد که دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر چندین سال قول داده بیمارستان ۲۲ بهمن قبلی را احیا کند ولی تاکنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده و نیاز است هر چه سریعتر این مورد را دانشکده تازه تاسیس علوم پزشکی چابهار پیگیری و عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه مرکز شهرستان‌های دشتیاری، قصرقند و زرآباد حتی یک تخت بیمارستانی ندارند، گفت: ساخت بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی در قصرقند، بیمارستان ۹۶ تختخوابی در زرآباد، بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی در کنارک، ساخت بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی در دشتیاری و ساخت بیمارستان حداقل یک‌هزار تختی در شهر چابهار با توجه به جمعیت این شهرستان‌ها ضروری است.

بجارزهی بر تکمیل طرح های نیمه حوزه راه و شهرسازی تاکید کرد و افزود: حداقل ۲ هزار کیلومتر راه منتهی به بندر چابهار نیازمند دو بانده شدن است تا شاهد کاهش تصادفات و آسان شدن تردد کامیون ها و مسافر باشیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه انتخابیه چابهار بیش از یک‌هزار روستا و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، تصریح کرد: فقط در بخش مرکزی نیکشهر بیش از ۷۰۰ کیلومتر راه خاکی است و در جنوب بلوچستان در مجموع بیش از ۲ هزار کیلومتر راه خاکی و فاقد ابنیه فنی و پل و آبنما هستند که نیاز است اعتبار لازم در این زمینه تخصیص یابد.

نماینده حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی گفت: مرز ریمدان نزدیک‌ترین و به‌صرفه‌ترین مسیر برای افق مبادلات تجاری ایران و پاکستان است چرا که این مرز به ۲ بندر کراچی و گوادر، مراکز تجاری پاکستان نزدیک است، با عنایت به این ظرفیت تکمیل زیرساخت های حمل و نقل و جابجایی کالا و مسافر در این مرز و ساخت جاده دو بانده از مرز ریمدان تا شهر چابهار بطول ۱۲۰ کیلومتر از ضرورت های مهم است.