شناسهٔ خبر: 69931522 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دولت.آی‌آر | لینک خبر

وزیر جهاد کشاورزی در سالروز تاسیس بسیج مستضعفین:

شأن بسیجی در خدمت مخلصانه به مردم است

وزیر جهاد کشاورزی گفت شأن بسیجی در خدمت مخلصانه به مردم است و انتظار مردم از بسیج وزارت جهاد کشاورزی افزون بر دیگران است.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی دولت، غلامرضا‌ نوری ظهر دوشنبه که به مناسبت سالروز بسیج مستضعفان، با کارکنان و بسیجیان مرکز بسیج وزارت جهادکشاورزی دیدار کرد، گفت: مقدمه پیروزی نهضت امام خمینی رحمة الله بر پایه تفکر بسیج شکل گرفت و ایشان در سال ۱۳۵۸ فرمان تاریخی تاسیس بسیج مستضعفان را صادر فرمودند و بسیج در صحنه دفاع مقدس حماسه پیروزی و اقتدار را خلق کردند.

وی وزارت جهادسازندگی و سپس جهاد کشاورزی را از بسترهای اولیه رویش فرهنگ بسیج برشمرد و افزود: هسته اولیه جهاد کشاورزی بر پایه تفکر بسیج، حمایت از محرومان و آبادانی ایران شکل گرفت و در امتداد آن با تأسیس وزارت جهادکشاورزی نمود عینی خدمت در سنگر امنیت غذایی و تامین سفره مردم در برنامه‌های بسیج قرار گرفت.

وزیر جهاد کشاورزی تعبیر رهبر معظم انقلاب از بسیج و بسیجی را نقطه عطف این تفکر دانست و گفت: با تعریف معظم‌له از بسیج، همه آحاد مردم ایران در لباس خدمت و هر عنوانی که برای میهن، مردم و نظام منشأ اثر باشد، در گستره شمول بسیجی قرار گرفته ‌است، به طوری که چتر فرهنگ بسیجی در سایه اتحاد و همدلی همه اقوام ایرانی گسترش یافته است.

وی ادامه داد: شأن بسیجی در خدمت مخلصانه به مردم است و انتظار مردم از بسیج وزارت جهادکشاورزی افزون بر دیگران است.

نوری در جمع بسیجیان مرکز بسیج وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: بیاییم با یکدیگر برای خدمت به کشاورزان و تامین سفره مردم و استقلال غذایی ایران هم‌پیمان شویم و در این راه همچون بسیجیان دفاع مقدس از همه توان و داشته‌های خود با اتکال به خداوند متعال بهره بگیریم و سرافرازی ایران،‌ ثمره انقلاب امام و رهبری و استقلال و آزادی کشور و همه مظلومان عالم را به دست منجی عجل‌الله تعالی فرجه الشریف محقق سازیم.

انتهای پیام