شناسهٔ خبر: 69931235 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فعال حوزه زنان:

دولت به زنان، جوانان و اقوام فرصت حضور داده است

تهران- ایرنا- نماینده ادوار مجلس و فعال حوزه زنان گفت: دولت چهاردهم تلاش کرده است به کسانی که تاکنون در عرصه قدرت فرصت حضور داده نشده بود، میدان دهد که از جمله می‌توان به انتخاب جوانان، اقلیت‌های قومی و مذهبی و زنان اشاره کرد.

صاحب‌خبر -

طیبه سیاوشی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اشاره به گذشت حدود ۱۰۰ روز از تشکیل دولت چهاردهم، در تبیین رویکرد دولت مسعود پزشکیان رئیس جمهور اظهار داشت: دولت آقای پزشکیان با شعار وفاق ملی روی کار آمد و تاکید وی همواره بر این بوده است که وفاق یک جاده یک طرفه نیست و باید همدلی بین مردم و اعضای جامعه بر پایه ارزش‌ها، باورها و منافع مشترک شکل بگیرد.

دولت صدای دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها را شنید

وی افزود: دولت در ۱۰۰ روز گذشته صدای مردم از جمله دانشجویان را به عنوان افرادی که برای کشور بسیار ارزشمند هستند و آینده مملکت را رقم می‌زنند، شنیده است؛ دانشجویان و اساتیدی که در سال ۱۴۰۱ با مشکلاتی مواجه و به برخی دلایل از دانشگاه اخراج شده بودند، به دانشگاه بازگشتند و این موضوع یک بخش مهم در تحقق وفاق ملی در دولت چهاردهم به شمار می رود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: دولت چهاردهم تلاش کرده است که فضا را برای فعالیت اقوام، زنان و جوانان بیشتر فراهم کند؛ اگرچه هنوز به خواست مطلوب حداکثری جامعه، عمل نشده است اما بعد از گذشت بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، این نخستین فرصتی است که در این سطح به زنان و اقوام داده شده است تا در سطوح عالی قدرت حضور یابند.

سیاوشی با بیان اینکه تلاش‌های دولت به این معنا است که نگاه تفرقه آمیز در عرصه قدرت بین اقوام و زنان و مردان تا حدی تعدیل شود، افزود: مردم به دنبال این هستند که حاکمیت، تکثر را بپذیرد و به همه افرادی که حتی در انتخابات قهر سیاسی کرده و رای نداده بودند، مجال همکاری و حضور بدهد.

این فعال حوزه زنان با یادآوری مشارکت ۵۰ درصدی مردم در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: آقای پزشکیان پس از انتخابات قول داد که صدای مردمی را که در انتخابات شرکت نکرده بودند، بشنود و مطالبات آنها را ببیند.

وی با تاکید بر بازسازی سرمایه های اجتماعی دولت و پر کردن شکاف بین دولت و ملت که نتایج آن در انتخابات اخیر مشاهده شد، افزود: کارگران، بازنشستگان، فرهنگیان و نسل زد، از جمله گروه‌هایی هستند که توجه به نیازها و مطالبات آنها می تواند به بازسازی سرمایه اجتماعی نهاد دولت کمک کند.

نماینده مردم تهران در دوره دهم مجلس شورای اسلامی یکی از مطالبات مردم را در حوزه رفع فیلتر از اینترنت و برخی سکوهای اینترنتی عنوان کرد و افزود: هنوز در این زمینه اتفاق مورد رضایت مردم رقم نخورده است.

سیاوشی با یادآوری اینکه برداشتن فیلترینگ نه فقط برای تبادل اطلاعات آزاد بلکه برای رشد و شکوفایی اقتصادی ضروری است، ادامه داد: فیلترینگ به بسیاری از کسب و کارها از جمله زنان کارآفرین و سرپرست خانواده آسیب زده است.

وفاق باید تداوم یابد

این فعال حوزه زنان به رویکرد رئیس جمهور از ابتدای تشکیل دولت چهاردهم اشاره کرد و اظهار داشت: در این مدت آقای پزشکیان دیدارهایی را با احزاب مخالف و منتقد داشته است تا وفاق تداوم یابد؛ در این راستا دیدار با دست اندرکاران صدا و سیما نیز ضروری است تا دیدگاه ها به یکدیگر نزدیک شود زیرا شکاف موجود بین سطوح مختلف کشور در همدلی صداوسیما با دولت و مردم برطرف می‌شود.

سیاوشی یکی از اقدامات دولت چهاردهم را مدیریت شرایط داخلی و بین‌المللی و خروج کشور از شرایط بحرانی با توجه به تحولات منطقه و جهان دانست و گفت: خواست اکثریت مردم برقراری روابط دوستانه با کشورهای همسایه و منطقه و تعامل با جهان از طریق گفت‌وگو است.

این فعال حوزه زنان خواسته مردم در حوزه داخلی را جلوگیری از مفاسد اقتصادی و کاهش نابرابری های اقتصادی و اجتماعی برشمرد و اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که سبب شد گروهی از مردم پای صندوق رای حاضر نشوند، همین نابرابری ها بوده است و به همین خاطر باید دولت باید برای حل آن تلاش کند.

دولت با مردم شفاف صحبت کند

این نماینده ادوار مجلس با تاکید بر اینکه باید به طور شفاف با مردم صحبت کند، افزد: رئیس جمهور قول داده است که به مردم دروغ نمی گوید و در این راستا بهتر است به مردم بگوید که چه گره و مشکلاتی وجود دارد.

سیاوشی خاطر نشان کرد: اگر سرمایه اجتماعی دولت افزایش یابد، اکثریت مردم با دولت همراه و همدل شوند، می توان به پشتوانه این اعتماد عمومی، منافع ملی را در عرصه داخلی و خارجی پیگیری کرد و به ثمر رساند.