شناسهٔ خبر: 69931158 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مقابله با اعتیاد و درمان آن به اصلاح نگرش نیاز دارد

مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مقابله با معضل اعتیاد و درمان آن، نیازمند اصلاح نگرش‌ هاست. مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مقابله با معضل اعتیاد و درمان آن، نیازمند اصلاح نگرش‌ هاست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، فاطمه سرگزی مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: در نوجوانان، کنجکاوی و تمایل به پذیرفته‌شدن در گروه همسالان، می‌تواند به تجربه مواد و در نهایت اعتیاد منجر شود و از طرفی دردسترس‌بودن مواد، خطر سوء مصرف را افزایش می‌دهد.

وی افزود: نوجوانان و جوانانی که ارتباط صمیمانه و نزدیکی با اعضای خانواده خود دارند و از بودن در جمع آنها احساس رضایت و شادی می ‌کنند، کمتر به دنبال مصرف مواد مخدر می ‌روند، آموزش رفتارهای مناسب اجتماعی، انتظارات جامعه از یک نوجوان مسئول، اهمیت رشد و بالندگی نوجوان برای پیشرفت اجتماعی که در آن زندگی می‌کند را باید به آنها آموزش داده شود.

مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: تمرین هم‌زمان عشق و حد و مرز در روابط خانوادگی باعث می‌شود فرزندانمان بدانند که هر دسترسی به مواد مخدر چه جرایمی به دنبال دارد و چه مجازات‌هایی را باید متحمل شوند، در برابر اجرای مقررات و قوانین حاکم بر خانه، مدرسه و اجتماع، مسئول و هوشیار باشند.

وی عنوان کرد: باید فرصت‌ها و موقعیت‌هایی را برای فرزندان ایجاد کرد تا آنها بتواند به اهدافشان برسند و آنها را به دلیل توانایی‌ها و استعدادهایشان تشویق و حمایت کنیم، این کار کمک می‌کند تا احساس خوبی نسبت به خودشان پیدا کنند.

سرگزی خاطرنشان کرد: گوش‌دادن به صحبت‌های فرزند، حمایت از رفتارهای مثبت، پسندیده و سالم، توجه ‌کردن به احساسات و عواطف او و پذیرش بی‌قید و شرط جوانان و نوجوانان به آنها کمک می‌کند تا با ایجاد رابطه‌ای نزدیک و صمیمانه با والدین خود درصدد مقابله با بحران‌های زندگی برآیند.

 مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: با یادگیری مهارت‌های زندگی و شیوه‌های حل مشکلات، راه‌های نه گفتن در برابر فشار همسالان برای مصرف مواد مخدر و رفتارهای مخاطره‌آمیز کاهش می‌یابد.

وی در پایان افزود: افرادی که به خود و توانایی‌هایشان باور دارند، کمتر در دام اعتیاد گرفتار می‌شوند، همچنین روابط سالم و حمایتگر خانواده و دوستان، نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد دارد.

انتهای پیام/