به گزارش خبرگزاری بسیج،محمدی گفت :ایجاد نشاط در جامعه کارگری و تغییرات مثبت رفتاری، افزایش بهره وری وکارآیی تحرک اجتماعی، پیشرفت شغلی، گسترش خلاقیت ونوآوری، کسب و انتقال تجربه و آشنایی با استانداردهای جدید مهارت را از مزایای برگزاری این مسابقات برشمرد.
وی شناسایی و کشف استعدادهای برتر مهارتی را از دیگر مزایای برگزاری مسابقات خواند و بیان داشت: برگزاری مسابقات مهارت میان شاغلان کارخانجات و بنگاههای اقتصادی در زمینههای مختلف تخصصی و حرفهای فرصتی را برای معرفی بنگاههای اقتصادی متعهد به مهارت آموزان فراهم میکند و موجب توسعه برند و گسترش بازار در سطح ملی و بین المللی میشود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کنارک خاطرنشان کرد: امید میرود بتوانیم برنامهها را در رشتههای دیگر توسعه دهیم و بعد از این سری مسابقات، برای بانوان کارگر نیز مسابقات والیبال را نیز برگزار خواهیم کرد.
تصریح کرد: اجرای سیاست گسترش ورزش کارگری در سطح کارخانجات صنعتی و واحدهای تولیدی شهرستان در سال ۱۴۰۳ در دستور کار قرار دارد و گسترش ورزش خانواده محور و تاکید بر ورزش مادران و بانوان جامعه هدف به عنوان اصل اساسی شعار پیشگیری بهتر از درمان محور فعالیتهای ورزشی است