به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، بصیریپور در برنامه زنده رادیویی پرسمان صدا و سیمای استان گفت: حمایت از جبهه مقاومت و تشویق بانوان به حمایت، از همان روزهای اول در دستور کار قرار گرفت و بانوان اولین پیشگامان حمایت از این جبهه بودند که هر آنچه در توان داشتند را چه در حوزه مالی و چه مهارتهای کسب و کار برای کمک دریغ نکردند، پایگاه های بسیج مقاومت به عنوان محل جمع آوری کمکهای مردمی پای کار هستند.
وی افزود: بسیج جامعه زنان بزرگترین تشکل زنان بعد از انقلاب است که برای حفظ ارزشهای اسلامی با سبک زندگی فاطمی تشکیل شده و تا الان پیشرفتهای زیادی کرده است و برای راهبردهای کلان، مباحث تحکیم بنیان خانواده، مباحث علمی پژوهشی و سایر موارد مأموریت دارد.
به گفته وی در حوزه های لسیج جامعه زنان کارگروههای تخصصی برای آسیب شناسی، احصاء و رفع مسائل مادر و کودک وجود دارد که در ۱۳۰ مرکز مهد، خانه بازی و مراکز این چنینی برنامههایی برای کاهش آسیبهای اجتماعی و تربیت نسل تمدن ساز برگزار م شود.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین هویت بخشی نوجوانان و سیاستگذاری برنامههایی بر اساس نیاز نوجوانان را دنبال میکنیم و هم اکنون ۱۷۰ گروه جهادی دختران بانوان فعال است.
بصیری پور گفت: در طرح فدک نیز ۲۱ مرکز مشاوره کسب و کار فعال است که بیش از ۷ هزار نفر تحت مشاوره حمایت و پشتیبانی از این مراکز قرار گرفتند.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه انصار الرضا خراسان جنوبی افزود: چندین تجمع هزاران نفری در استان در هفته بسیج برای همیاری و کمک داشتیم و حتی همان حضور بانوان نشانه ایستادگی و پشتوانه عظیم برای جبهه مقاومت بود.
وی گفت: تمام کمکها در قرارگاه جهادی ثامن الائمه جمع آوری میشود و در قالب نیاز به جبهه مقاومت برای ارسال قرار میگیرد.
بصیریپور به رویکرد فرهنگی هنری ثمین اشاره کرد و افزود: دیروز نیز از ۱۳۶ اثر که زیبایی اصالت و پوشش را نشان میدهد رونمایی شده است و باید سعی کنیم از هوش مصنوعی و تکنولوژی روز استفاده کنیم تا بتوانیم در صادرات این پوشاک نیز پیشرو باشیم.