اسحاق ابراهیمی پس از بازدیدهای جداگانه از زندانهای فسا و در دیدار با زندانیان اندرزگاه قرآنی این موسسه کیفری گفت: توجه به قرآن و تاثیرپذیری از آن در دین مبین اسلام به عنوان مهمترین راه رستگاری شناخته میشود و این مهم در برنامههای اصلاحی و تربیتی نظام زندانبانی اسلامی نیز اولویت محسوب و در دستور کار اصلاح رفتار زندانیان به شمار میآید.
مدیر کل زندانهای فارس از فعالیت بیش از ۱۰ هزار زندانی در امور قرآنی و آموزههای وابسته خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر فعالیتهای حفظ، ترتیل، قرائت، تفسیر که بهصورت روزانه در زندانها در جریان است، شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار و ۶۵۰ نفر حافظ اجزای شریف قرآنی، از یک جز تا کل قرآن هستند.
وی اظهار کرد: بسیاری از زندانیان کم سواد و سایرین، تا پیش از ورود به زندان آشنایی بسیار کمی با قرآن داشتند، اینها در زندان تحت پوشش قرار گرفتند، در کلاسها شرکت کردند و ضمن تبلور آثار اصلاحی و تربیتی در آنان، حافظ اجزای شریف قرآن کریم شدهاند که این بخشی از دستاوردهای اصلاحی و تربیتی مجرمان با رویکردهای قران محوری است.
ابراهیمی تصریح کرد: زندانیان فعال عرصه قرآنی به ویژه حافظین اجزای قرآن و خصوصا حافظین کل قرآن، از تاسیسات حقوقی و ارفاقات قضایی برخوردار میشوند.
مدیر کل زندانهای فارس اظهار کرد: با برنامه ریزی لازم و استفاده از اساتید مجرب و همچنین با محوریت روحانیت شاغل در زندانها، مبحث آموزش مهارت اساسی زندگی بر پایه دانش و آموزههای قرآنی در دستورکار قرار دارد که بازخورد آن در اصلاح رفتار مجرمان و همچنین کاهش بازگشت مجدد بزه در افراد آزاد شده که تحت پوشش این طرح بودند و از خدمات مراقبتهای بعد از خروج قرار گرفتند، نمود یافته که خود در پیشگیریهای اجتماعی تاثیر بالایی داشته است.
انتهای پیام.