شناسهٔ خبر: 69926978 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

رسانه‌های غربی: ترامپ درباره گزینه‌های کابینه خود، اتکای ویژه‌ای به توصیه‌های پسر بزرگش پیدا کرده/ او هم‌اکنون تبدیل به پرنفوذترین مشاور پدرش شده

منابع مطلع به خبرگزاری «رویترز» گفتند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده برای تصمیم گرفتن درباره تعیین انتصابات و گزینه‌های کابینه خود اتکای ویژه‌ای به توصیه‌های پسر بزرگش، دونالد جونیور، پیدا کرده است.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: خبرگزاری انگلیسی از نفوذ پسر ارشد رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده بر تعیین گزینه‌های کابینه دولت دوم او خبر داده است.

منابع مطلع به خبرگزاری «رویترز» گفتند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده برای تصمیم گرفتن درباره تعیین انتصابات و گزینه‌های کابینه خود اتکای ویژه‌ای به توصیه‌های پسر بزرگش، دونالد جونیور، پیدا کرده است.

به گزارش گاردین، منابع نزدیک به دونالد جونیور، پسر بزرگ دونالد ترامپ می‌گویند او هم‌اکنون تبدیل به پرنفوذترین مشاور پدرش که دارد مناقشه‌برانگیزترین کابینه را در تاریخ مدرن ایالات متحده تشکیل می‌دهد، شده است.

بر اساس این گزارش، اعمال نفوذ دونالد جونیور بوده که باعث شده ترامپ افراد بی‌تجربه‌ای را که به او وفادار هستند، به جای نامزدهای باکفایت‌تر برای مناصب دولت دوم خود ترجیح دهد.

به نوشته گاردین، در زمان دولت اول ترامپ، «ایوانکا» دختر ارشد ترامپ و همسرش، «جارد کوشنر» مشاوران سیاسی ارشد کاخ سفید بودند، در حالی که پسران بزرگ ترامپ، اریک و دونالد جونیور، مامور به گرداندن کسب و کار خانوادگی بودند.

ایوانکا و شوهرش، جارد کوشنر بعد از شکست دونالد ترامپ به «جو بایدن» رئیس‌جمهور در حال کناره‌گیری ایالات متحده، در انتخابات سال ۲۰۲۰ و در ضمن درگیر شدن این چهره جمهوری‌خواه در پرونده‌های قضایی متعدد از صحنه سیاست عقب‌نشینی کردند، اما در پی پیروزی اخیرا او در انتخابات ماه نوامبر جاری، حضور خود در انظار عمومی را افزایش داده‌اند.

منابع مطلع به خبرگزاری رویترز گفتند، دونالد جونیور هم‌اکنون اصلی‌ترین مشورت‌دهنده به رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده در خانواده ترامپ بوده و این رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده برای چینش کابینه و تدوین استراتژی کاخ سفید به شدت وابسته به توصیه‌های پسر بزرگ خود است.

به نوشته گاردین، دست‌کم ۲ گزینه از بین افراد مناقشه‌برانگیز معرفی شده از سوی دونالد ترامپ شامل «رابرت اف. کندی» برادرزاده رئیس‌جمهور ترور شده اسبق ایالات متحده که توسط ترامپ به‌عنوان گزینه وزارت بهداشت ایالات متحده معرفی شده و به اشاعه نظریات توطئه درباره واکسن‌ها می‌پردازد و «تولسی گبرد» نماینده سابق کنگره از حزب دموکرات که به‌عنوان گزینه مدیر اطلاعات ملی معرفی شده،  کار سختی در کسب تایید مجلس سنا خواهند داشت.

واشنگتن پست هم گزارش داد، رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده همچنین به برنامه‌ریزی انتصابات در دولتش در روز یکشنبه ادامه داده و طبق گمانه‌زنی‌ها قصد دارد «جی باتاچاریا» اقتصاددان و پزشک دانش‌آموخته دانشگاه استنفورد را به‌عنوان مدیر بعدی انستیتوهای ملی سلامت معرفی کند.

رویترز نوشت، ده‌ها منبع مطلع شامل اهداکنندگان مالی، نخبگان سیاسی و دوستانی که با آنها گفتگو داشته، نفوذ دونالد جونیور بر تعیین گزینه‌های سمت‌های کابینه دوم ترامپ، به‌ویژه معرفی بی‌تجربه‌های صرفا وفادار به این رئیس‌جمهور منتخب ایالات متحده را تایید می‌کنند.

گزارش شده که دونالد جونیور بود که در معرفی «جی‌دی ونس» به‌عنوان نامزد معاونت ریاست جمهوری پدرش ایفای نقش کرده، جلوی معرفی «مایک پامپئو» وزیر خارجه اسبق ایالات متحده برای پیوستن به کابینه جدید را گرفته و نامزدهای متعدد را برای سمت‌های کابینه غربال کرده است.

«دونالد جونیور» به «فاکس نیوز» در اوایل ماه جاری میلادی گفت: «این بار واقعیت این است که ما عملا می‌دانیم داریم چه کار می‌کنیم. ما داریم پیرامون پدرم را با چهره‌هایی که هم باکفایت و هم وفادار هستند، احاطه می‌کنیم.»

این در حالیست که نشریه‌های معتبر آمریکایی در گزارشی با واکنش به این انتصاب‌های جدید می‌نویسند که باید دید که این جمع وفاداران، خرد هم دارند یا خیر.

لینک کوتاه کپی لینک