شناسهٔ خبر: 69924424 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی استان قم خبر داد

افتتاح کارگاه حرفه‌آموزی بانوان بهبودیافته در قم

مدیرکل بهزیستی استان قم از کارگاه حرفه‌آموزی و اشتغال کمپ اجباری بانوان بهبود یافته از اعتیاد قم به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، سیدصادق میرئی امروز _دوشنبه پنجم آذر_ در آئین افتتاح کارگاه حرفه آموزی و اشتغال کمپ اجباری بانوان بهبود یافته از اعتیاد قم، اظهار کرد: این پروژه نتیجه همکاری و تلاش مشترک بین نهادهای دولتی و خیرین است که با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و بازگشت مؤثر این بانوان به جامعه صورت گرفته است و فراهم‌سازی امکانات اشتغال و حرفه‌آموزی از اولویت‌های اساسی بهزیستی استان است.

وی با اشاره به اینکه افتتاح این کارگاه موجب بازگشت این بانوان به جامعه و آغوش خانواده خواهد شد، افزود: جامعه پذیری و ایجاد شرایط مناسب بازگشت بانوان رها شده از اعتیاد از مواردی است که در مسیر توقف چرخه آسیب‌های ناشی از اعتیاد بانوان دنبال می‌شود.

قائم‌مقام سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم نیز در سخنانی ضمن قدردانی از حمایت‌های مسئولین و خیران، تأکید کرد: راه‌اندازی چنین کارگاه‌هایی نقش بسزایی در کاهش مشکلات اجتماعی و افزایش خودباوری در میان بانوان آسیب‌دیده دارد و به زودی برنامه‌های آینده این سازمان برای گسترش کارگاه‌های مشابه در دیگر مناطق قم انجام می‌شود.

آئین افتتاح کارگاه حرفه آموزی و اشتغال کمپ اجباری بانوان بهبود یافته از اعتیاد قم با هدف حمایت از توانمندسازی و اشتغال‌زایی این قشر، به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و با مشارکت اداره کل بهزیستی و خیرین و با حضور مسئولان استان برگزار شد.

کارگاه با هدف ارائه آموزش‌های حرفه‌ای به بانوان بهبودیافته از اعتیاد و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای آنان طراحی و افتتاح شده است.

در مراسم افتتاحیه که با حضور احمد حاجی زاده معاون سیاسی امنیتی استاندار قم، مدیرکل بهزیستی استان، قائم‌مقام سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و دیگر مسئولان همراه بود، بر اهمیت این اقدام در راستای تقویت مهارت‌های شغلی و خوداتکایی بانوان تأکید شد.

کارگاه حرفه‌آموزی و اشتغال کمپ اجباری بانوان بهبودیافته از اعتیاد قم یکی از پروژه‌های مهمی است که در راستای سیاست‌های اجتماعی و فرهنگی استان اجرا شده است و می‌تواند الگویی مناسب برای دیگر شهرهای کشور باشد؛ این پروژه با حمایت خیران و همت مسئولان، نقطه عطفی در توانمندسازی و اشتغال‌زایی بانوان به شمار می‌رود.