شناسهٔ خبر: 69922802 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در بسته سلامتی امروز

خرمالو، میوه ایی پاییزی ، سرشار از ویتامین

خرمالو سرشار از ویتامین A، C، E و B۶ به همراه میزان زیادی فیبر، منیزیم، مس، منگنز، پتاسیوم و فسفر است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ همچنین خرمالو دارای خواص ضد سرطانی است، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند، باعث بهبود هضم غذا میشود، به جلوگیری از پیری زودرس کمک می‌کند، موجب تقویت بینایی میشود، به کنترل فشار خون کمک می‌کند وباعث تقویت متابولیسم می‌شود.
خرمالو را می‌توان به صورت تازه، خشک، خام یا پخته، مصرف کرد.
با وجود آنکه خرمالو برای معده خوب است؛ اما خوردن میوه نارس برای افرادی که یبوست دارند یا اخیراً در حفره شکم عمل کرده‌اند، ممنوع است.
افراد دارای دیابت باید با دقت این میوه را مصرف کنند، زیرا حاوی مقدار زیادی قند است.
همچنین خرمالو بیش از آنکه مفید باشد، برای بیماری‌های دستگاه ادراری و بیماری‌های کلیوی که در مرحله حاد هستند، ضرر دارد.
مصرف این میوه شیرین در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود، زیرا لازم نیست این غذای لذیذ تا سه سال به کودک برسد، زیرا احتمال واکنش آلرژیک وجود دارد.