به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، این نشست که با هدف تقویت همکاریها و حمایت از نخبگان برگزار شد، نشان از عزم جدی مسئولین استان برای بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی نخبگان در جهت حل مسائل استان دارد.
در ابتدای جلسه، جناب سرهنگ عینی معاون علمی، پژوهشی و فناوری سپاه بیت المقدس ضمن تبریک هفته مبارک بسیج، از حضور نخبگان و مسئولین حاضر در جلسه تقدیر و تشکر کردند، در ادامه با تأکید بر اهمیت نقش نخبگان در توسعه همه جانبه استان، به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص نخبگان اشاره کرد و بر لزوم ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای این قشر ارزشمند تأکید نمود.
وی همچنین از برگزاری چنین نشستهایی به عنوان فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و هماندیشی بین نخبگان و مسئولین استقبال کرد. همچنین ایشان به ارائه دستاوردهای علمی و پژوهشی نخبگان بسیجی پرداخت.
وی حمایت مالی و معنوی از نخبگان را از جمله اقدامات معاونت علمی برشمرد و گفت: در این راستا بسیاری از طرحها و اقدامات پژوهشی نخبگان حمایت مالی شده است.
سلیمی، رئیس بنیاد ملی نخبگان کردستان، با اشاره به شناسایی بیش از ۱۵۰۰ نخبه در استان، بر اهمیت حمایت از این سرمایههای انسانی تأکید کرد. وی همچنین به تشریح برنامههای بنیاد برای شناسایی، جذب و حمایت از نخبگان پرداخت و بر نقش این برنامهها در توسعه علمی و فناوری استان تأکید نمود.
وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات حوزه نخبگان، نیازمند یک رویکرد جامع و هماهنگ از سوی همه نهادهای دولتی و خصوصی هستیم که راه کارهایی از قبیل تدوین یک تعریف جامع و فراگیر از نخبه با در نظر گرفتن ابعاد مختلف توانمندی، طراحی و اجرای سیستمهای شناسایی مبتنی بر شایستگی و توانمندیهای فردی، ایجاد فرصتهای شغلی مناسب و متناسب با توانمندیهای نخبگان در بخشهای دولتی و خصوصی است.
سردار رضایی، جانشین فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان، ضمن قدردانی از مسئولین، نخبگان و فرهیختگان حاضر در جلسه و نیز تبریک هفته بسیج، فرمودند: همانطور که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بارها توجه بیش از پیش به نخبگان را مورد تاکید قرار داده اند، به تبع آن بر همه مسئولین واجب است در این مسیر حرکت کنند.
وی به بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: این بیانیه سندی بر اهمیت توجه به جوانان و نخبگان در راه ایجاد دولت اسلامی و حکمرانی اسلامی است.
جانشین فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ادامه داد: باید آموزش و پژوهش در دانشگاهها را به سوی صنعت و تولید بومی هدایت نمود که در این صورت بسیاری از مشکلات حل خواهد شد وی با اشاره به دستاوردهای بزرگ کشور در حوزه علم و فناوری، به نخبگان اطمینان داد که سپاه از هیچ تلاشی برای حمایت از آنان دریغ نخواهد کرد.
عسکری، فرماندار سنندج نیز بر اهمیت همکاری نخبگان با دستگاههای اجرایی برای حل مشکلات استان تأکید کرد و برگزاری جلسات تخصصی با حضور نخبگان و مسئولین را ضروری دانست. وی همچنین بر لزوم ایجاد هماهنگی بین دستگاههای اجرایی برای حمایت از طرحها و ایدههای نخبگان تأکید نمود.
در ادامه این نشست، نخبگان حاضر به بیان دغدغهها و پیشنهادات خود در خصوص چگونگی استفاده بهتر از ظرفیتهای نخبگان برای حل مسائل استان پرداختند. همچنین، بر لزوم ایجاد زیرساختهای مناسب برای فعالیت نخبگان و حمایت از شرکتهای دانشبنیان تأکید کردند.
لازم به ذکر است این جلسه به همت معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه بیت المقدس برگزار گردید.
انتهای خبر/