شناسهٔ خبر: 69919595 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

انقلاب اسلامی ترسیم‌گر الگوی سوم زن مسلمان در جهان است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردبیل گفت: الگوی سوم زن مسلمان در جهان به برکت انقلاب اسلامی و با ۴ ویژگی عفاف، حجاب، شریف و در مرکز جامعه بودن توسط مقام معظم رهبری ترسیم شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سرهنگ پاسدار علی حبیب‌زاده ظهر امروز در رویداد ره‌آورد نام‌آوران" الگوی سوم زن مسلمان ایرانی" که با حضور بانوان اردبیلی در فرهنگسرای بانوان این شهر برگزار شد اظهار کرد: در سطح دنیا بانوان با دو الگوی غربی و شرقی معرفی می‌شدند اما به برکت نظام جمهوری اسلامی الگوی سومی از زنان مسلمان در جهان ترسیم شد که برخاسته از منظومه فکری مقام معظم‌ رهبری با ۴ ویژگی عفیف بودن، محجبه بودن، شریف بودن و در مرکز جامعه بودن است.
وی ادامه داد: در الگوی سوم به‌دور از نگاه ابزاری غرب به زنان و یا عنصری بی حاشیه در نگاه شرقی، زنان در تمامی عرصه‌های جامعه نقش‌آفرین بوده و جایگاه والایی در اجتماع دارند.فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردبیل با اشاره به برگزاری رویداد ره‌آورد نام‌آوران افزود: این برنامه ابتکاری در راستای تکریم بانوان موفق است که تا هفته زن و سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) با تقدیر و تجلیل از بانوان برتر تداوم خواهد داشت.
سرهنگ حبیب‌زاده ادامه داد: انتخاب و تجلیل از بانوان برتر در عرصه‌های مختلف و بر اساس فعالیت‌های شغلی و در رده‌های مختلف از طریق بسیج جامعه استان انجام می‌شود.

بانوان می‌توانند برای بشریت الگو و تاریخ‌سازی کنند

در بخش دیگر این مراسم حجت‌الاسلام رسول خواسته رئیس حوزه علمیه استان اردبیل با اشاره به اینکه خداوند برای انسان جایگاهی هم‌ردیف مرد و در برخی مواقع حتی نگاهی بالاتر از مرد به بانوان دارد اظهار کرد: بانوان می‌توانند برای تمام بشریت یک الگو بوده و تاریخ‌ساز باشند و خداوند حضرت آسیه را به‌عنوان الگویی برای تمام مؤمنان اعم از مرد و زن معرفی کرده است که در خانه فردی چون فرعون زندگی و فرزندی چون موسی را پرورش داده است.
وی ادامه داد: بانوان اثرگذارترین موجودات عالم هستند و مادر یک مدرسه است که اگر درست بنا شود دنیا را متحول می‌کند و رفتار باکرامت و حفظ عزت زن از تأکیدات دین اسلام و از ویژگی‌های رفتاری پیامبر اکرم(ص) بود.
حجت‌الاسلام خواسته با اشاره به جریان‌سازی زنان در تاریخ گفت: حضور حبیب ابن مظاهر در کربلا با اصرار و تأکید همسرش، نقش حضرت فاطمه زهرا در زندگی امیرالمؤمنین، نقش حضرت زینب در کربلا در ماندگاری نام حضرت حسین(ع) نمونه‌های تاریخ‌سازی و نقش زنان است.وی با تأکید بر اینکه بانوان در رفع آسیب‌های اجتماعی در جامعه مؤثر هستند گفت: ایستادگی در مقابل ظلم ظالمان، جمع‌آوری و کاهش آسیب‌های اجتماعی مستلزم همکاری و همراهی زنان در برنامه‌ریزی‌ها است و قطعاً آنانی که رهروان واقعی حضرت زهرا(س) هستند در رقم‌خوردن این اتفاق موفق عمل خواهند کرد.