فرمانده کل ارتش گفت: حمایت ما از جبهه مقاومت و مردم فلسطین و غزه، قانونی، انسانی، مشروع، عقلانی، انسانی، اخلاقی، جوانمردانه و انقلابی است و تا آخر به آن ادامه خواهیم داد.
به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش سراسری بسیجیان کمیته امداد امام خمینی(ره) که در مرکز همایشهای کمیته امداد و به صورت وبیناری در سراسر کشور برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، گرامیداشت هفته بسیج، هفتم آذر سالروز نیروی دریایی ارتش و ادای احترام به شهدا، جانبازان و ایثارگران گفت: در هفتم آذر سال ۱۳۵۹ که هنوز دو ماه از شروع جنگ تحمیلی نگذشته بود نیروی دریایی ارتش با پشتیبانی نیروی هوایی، توانست نیروی دریایی رژیم بعثی را به طور کامل مضمحل کند که بعد از آن دیگر نتوانست از خورموسی خارج شود.
وی با بیان اینکه جنگ سه پایه زمینی، هوایی و دریایی دارد و نیروی دریایی ارتش با پشتیبانی نهاجا یک پایه قدرت رژیم صدام را نابود کرد گفت: فراغت از نیروی دریایی رژیم بعث موجب شد تا نیروی دریایی با اسکورت ۱۰ هزار کشتی تجاری و نفتکش شریان حیاتی جمهوری اسلامی ایران را باز نگه دارد. البته بعد از دفاع مقدس با هدایتها و و رهبری های فرمانده معظم کل قوا کارهای بزرگ بسیار دیگری نیز توانستند با روحیه جهادی انجام دهند.
فرمانده کل ارتش در ادامه ضمن خداقوت به خانواده بزرگ کمیته امداد به خاطر توفیق خدمت به نیازمندان تصریح کرد: کمیته امداد یکی از مبارکترین و از اولین نهادهای انقلاب است که با فرمان امام عزیز و با هدف ساماندهی و رسیدگی به معیشت امور محرومان و نیازمندان کشور با تاکید بر حفظ کیان، کرامت و عزت نفس خانواده ها گسترش، ترویج و اعتلای فرهنگ انفاق و ایثار با جلب و توسعه مشارکت های مردمی تاسیس شد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، کمیته امداد را یک دستگاه نمونه از جهت اینکه در آن روح کار و حقیقت کار، بر اشکال ظاهری و سازماندهی و کار اداری غلبه دارد میدانند که این تعبیر و اهداف متعالی این نهاد، مهر تاییدی بر شاکله حیات بخش کمیته امداد در فرهنگ سازی و ترویج دستورات انسانساز قرآنی است.
امیر سرلشکر موسوی اظهار داشت: کمیته امداد با برنامهریزی و سازماندهی نیروها و امکانات موجود و با آموزش عمومی و فرهنگ سازی در بین مردم به حول قوه الهی و با نیت خیر بانیان، به عنوان گستردهترین سازمان حمایتی عام المنفعه غیرانتفاعی در خدمت مردم، اقدامات شایسته ای را با بسترسازی و احیای ارزشهای اسلامی و فرهنگ سازی منطبق بر همان توصیهها و دستورات آسمانی با کمک دولتهای محترم اجرا کرده است و همچنان این مسیر را ادامه میدهد.
وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد خاطرنشان کرد: ایجاد بیش از ۲۵۰ هزار فرصت شغلی، تحویل ۳۳ هزار واحد مسکونی به خانواده های تحت حمایت، اهدای بیش از ۷۵ هزار جهیزیه برای نوعروسان از کالاهای داخلی و توانمندسازی ۱۰۰ هزار مددجو از جمله اقدامات ارزنده سال گذشته کمیته امداد با همان مشی و تفکر بسیجی است.
فرمانده کل ارتش گفت: همکاری های مشترک و ارزشمندی بین نیروی زمینی ارتش با کمیته امداد در حوزه محرومیت زدایی در مناطق کم برخوردار در حال اجرا است که این همکاری ها تقویت نیز خواهد شد.
وی با بیان اینکه سه واژه بسیج، کار جهادی و مقاومت در فرهنگ لغات بودند، گفت: انقلابیگری توانست این سه واژه را در هم آمیزد و با روحی که امامین انقلاب در آن دمیدند، انسانساز، تحول آفرین، تمدن آفرین، حلال مشکلات و امیدآفرین شدند.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه خدماتی که بسیج به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی کرده را نمیتوان برشمرد، گفت: بسیج این نهاد مردمی از روزهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در برههها و بزنگاههای تاریخی کشور با هدایت و تدابیر روشنگرانه امامین انقلاب از میادین رزم و کمک رسانی در بلایای طبیعی تا صحنههای سازندگی و عمرانی سلامت و امنیت و عرصههای علم و پژوهش و فناوری در عین گمنامی، اقدامات شگفتی انجام داده که با گذشت ایام، ضرورت تبیین آثار وجودی این مولود مبارک انقلاب در پیشرفت، اعتلا و اقتدار ایران بیشتر احساس میشود.
وی با اشاره به اینکه یکی از معجرات بزرگ امام خمینی (ره) تشکیل بسیج بود و هرچه زمان میگذرد این شجره طیبه برکات خود را بیشتر به ملت ایران، آزادگان جهان و جبهه مقاومت نشان میدهد، تاکید کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس شناخته شد؛ روزهایی که نیاز بود روحی در دفاع مقدس دمیده شود تا درعملیاتها موفق باشیم، بسیج وارد جنگ شد.
فرمانده کل ارتش با اشاره به اینکه بیش از تاثیرگذاری سلاحها این روحیه بسیجی بود که وارد میدان شد و معادلات را عوض کرد، افزود: مدیریت جهادی، فرهنگ جهادی و کار جهادی را نمیتوان از بسیج جدا کرد و امروز بیش از هرزمان دیگری به مدیریت جهادی و فرهنگ جهادی نیاز داریم، چرا که عقب ماندگی های ما در چند صدسال اخیر بویژه در دوران پهلوی و قبل از آن زیاد است و با آن چیزی که در شأن ملت ایران است فاصله گرفته است.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه هر کجا با تفکر، فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی وارد شدهایم سربلند بودیم، گفت: واقعیت این است سه واژه بسیج، کار جهادی و مقاومت، امید آفرین و بنبست شکن هستند، اگر این سه واژه که با انقلابی گری ترکیب شده است را به کارگیری کنیم قطعا موفق و سربلند خواهیم بود.
وی با بیان اینکه مقاومت اصلیترین سپر و نیزه در برابر دشمنان ظالم و مستکبر نظام سلطه است، تصریح کرد: مقاومت محدود به عرصه نظامی نیست بلکه در همه ابعاد مولفههای قدرت، سلاح حمله و دفاع انقلاب است. از آنجایی که حمله، فشار، شبیخون و مکر دشمن محدود به یک حوزه نیست در عرصه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، فناوری و نظامی مقاومت است که اهداف انقلابی را تامین می کند و استقلال، آزادی، آقایی، حیثیت و ناموس را تضمین می کند.
فرمانده کل ارتش با اشاره به عملیات طوفان الاقصی گفت: طوفان الاقصی جهان را به قبل و بعد از آن تقسیم کرد، بعد از مهر ۱۴۰۲ دیگر دیرباورترین افراد هم به این نتیجه رسیدند که رژیم صهیونیستی بعد از ۲۵ سال دیگر جهان را نخواهد دید.
سرلشکر موسوی تصریح کرد: از یک سال گذشته انسانهای بزرگی را از دست دادیم اما واقعیت این است که شهدا بیشتر از زمان حیات خود برای جامعه کار می کنند و این موضوع را به چشم خود دیدهایم.
وی با اشاره به نقش رسانهها در توجه ملتها به موضوع فلسطین، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و مافیای رسانه ای آن ها به دنبال آن است که پیروزی را برای خود دست و پا کند اما حقیقت چیز دیگری است.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: تا مهر ۱۴۰۲ تقریبا موضوع فلسطین در حال فراموشی کامل بود و دشمنان با ثروت، اقتصاد، سیاست و امپراطوری رسانه به دنبال عادی سازی بودند و با برخی از کشورها تفاهمنامه امضا کردند، اما طوفان الاقصی و حوادث بعد از آن نه تنها فلسطین را موضوع جهان اسلام بلکه موضوع کل جهان، حق طلبان وآزادیخواهان کرد.
وی ادامه داد: پس از طوفان الاقصی سکوت مرگ آور در خصوص مسئله فلسطین در جهان شکسته شد و موضوع عادی سازی با شکست مواجه شد. رژیم صهیونیستی و ارباب آمریکایی اش نمی توانند تبعات طوفان الاقصی را جبران کنند.
سرلشکر موسوی با اشاره به حوادث و رخدادهایی که اضمحلال رژیم صهیونیستی را تسریع بخشیده است، گفت: این جنگ با بیش از ۶۶ میلیارد دلار (معادل ۱۲درصد تولید ناخالص داخلی رژیم) پرهزینهترین جنگ رژیم صهیونیستی است.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ، ده میلیارد دلار هزینه شهرک نشینان فراری، ۹ میلیارد دلار مالیات از دست داده و پنج میلیارد دلار در حوزه گردشگری دچار زیان شده و ۶ میلیارد دلار هزینه پوشش خسارات مستقیم جنگ را متحمل شده است.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه رژیم صهیونیستی مجبور به افزایش مالیات برای شرکتهای خصوصی شده و تعداد قابل توجهی شرکت خصوصی وابسته به رژیم صهیونیستی بعد از طوفان الاقصی تعطیل شدند، اضافه کرد: پیش بینی شده تا پایان سال این عدد به ۶۰ هزار شرکت برسد.
وی گفت: از ابتدای طوفان الاقصی ۵۵ هزارنفر در۲۰۲۳ و بیش از۴۰ هزارنفر در۲۰۲۴ تاکنون که پیش بینی می شود تا پایان سال به ۶۰ هزار نفر برسد مهاجرت معکوس داشته اند و اینهاست که میگویم فروپاشی رژیم صهیونیستی نزدیک است.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به حکم دیوان کیفری لاهه برای دستگیری نتانیاهو و وزیر جنگ آن گفت: کشورهای زیادی از جمله کشورهای اتحادیه اروپا اعلام کردند از این حکم پیروی میکنند.
وی با بیان اینکه این حکم بسیار مهم و اتفاقی بزرگ محسوب میشود، خاطرنشان کرد: حقوقدانان و کارشناسان سیاسی باید در این خصوص ساعتها سخنرانی کنند و ابعاد این حکم را تبیین کنند.
فرمانده کل ارتش گفت: بیش از یک سال از نسل کشی در غزه میگذرد و آنها به بنبست رسیدهاند و طرحی برای پساغزه ندارند چرا که دچار چالشهای شدیدی شدهاند.
وی تاکید کرد: جبهه مقاومت همچنان فعال است و فعال خواهد بود و ضربات شدیدی طی ماههای گذشته بر پیکره رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
سرلشکر موسوی افزود: آمریکا مقصر اصلی و دارای نقش محوری در ایجاد، هدایت و گسترش جنگ برای برهم زدن امنیت منطقه است و رژیم صهیونیستی به عنوان عنصر میدانی او دست به جنایت می زند.
وی با بیان اینکه اراده قطعی جمهوری اسلامی ایران، تقویت و توسعه توان دفاعی و ارتقای قدرت بازدارندگی کشور در سطح راهبردی برای مقابله هوشمندانه، هدفمند و مقتدرانه با هر نوع و سطحی از تهدید دشمن است تصریح کرد: حمایت ما از جبهه مقاومت و مردم فلسطین و غزه، قانونی، انسانی، مشروع، عقلانی، انسانی، اخلاقی جوانمردانه و انقلابی است و تا آخر به آن ادامه خواهیم داد.
نظرات کاربران