شناسهٔ خبر: 69916871 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جمله | لینک خبر

مدیرعامل شرکت ملی مس در بازدید از یک واحد تحقیقاتی و آزمایشگاهی:

دانش‌های فنی و نوآورانه بازوی صنایع کشور هستند

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران توسعه علوم کاربردی همراه با تحقیقاتی که موجب ایجاد دانش‌های فنی و نوآورانه شود را بازوی صنایع کشور معرفی کرد.

صاحب‌خبر -

دکتر حسین مدرس خیابانی در حاشیه بازدید از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان اظهار کرد: فعالیت‌ها و تحقیقات مرتبط با صنایع معدنی در دانشگاه‌های استان‌های محل اجرای طرح‌ها، دغدغه‌ها و چالش‌های پیش روی شرکت مس را کاهش می‌دهد و دانشگاه آزاد اسلامی کرمان که مزین به نام سردار دل‌هاست در راستای رفع چالش‌های منطقه‌ای مسئولیت سنگینی دارد.

وی با بیان اینکه توسعه علوم کاربردی همراه با تحقیقاتی که موجب ایجاد دانش‌های فنی و نوآورانه شود بازوی صنایع کشور بوده؛ تعامل بیشتر مدیران دانشگاه و صنایع را خواستار شده و تأکید کرد: مدیر مرکز تحقیقات و معاون اکتشافات شرکت ملی مس در جلساتی با مسئولان دانشگاه و استادان، موضوع همکاری تحقیقاتی و آزمایشگاهی را بررسی کنند؛ زیرا یکی از سیاست‌های شرکت در راه توسعه استفاده از ظرفیت‌های داخلی و بومی است.

دانش‌های فنی و نوآورانه بازوی صنایع کشور هستند

مدیرعامل صنایع ملی مس با ابراز خرسندی از علاقه و جدیت استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به ارتباط با شرکت‌های صنعتی و معدنی عنوان کرد: امیدوارم در آینده شاهد گسترش همکاری‌های علمی و تحقیقاتی و حتی توسعه‌ای دوجانبه باشیم و قطعاً افزایش تولید همراه با افزایش بهره‌وری و بالا بردن ارزش خالص تولید از چشم‌اندازهای شرکت است که دانش جدید ژئومتالوژی متخصصین این دانشگاه که اکنون یکی از موضوعات مهم و عمومی در دنیای صنایع معدنی بوده که اجرای آن باعث بهینه‌سازی ارزش خالص ذخایر مس منطقه خواهد شد و می‌تواند به ما در راه توسعه و افزایش تولید کاتد مس کمک کند.

گسترش و توسعه آزمایشگاه در بخش‌های معدنی همراه با اضافه کردن دستگاه‌های جدید

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیز در جریان این بازدید با ارائه گزارشی از روند تأسیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و کاربرد دستگاه‌های پیشرفته موجود به بیان اهداف و چشم‌انداز مرکز خدمات آزمایشگاهی پرداخته و گفت: گسترش و توسعه آزمایشگاه در بخش‌های معدنی همراه با اضافه کردن دستگاه‌های جدید به‌زودی انجام می‌شود و مساحتی حدود یک هزار و ۲۰۰ مترمربع که مختص به آزمایشگاه مرجع معدنی و پلت فرم گوهرشناسی بوده قابل اضافه شدن به فضای فعلی است.

محمدمهدی فروغی افزود: با توجه به ظرفیت این مرکز آزمایشگاهی در کنار مرکز تحقیقاتی صنایع معدنی و تفاهم‌نامه‌های همکاری علمی بین این دانشگاه و دانشگاه‌های معتبر دنیا بخصوص در دانش‌های جدیدی مانند ژئومتالوژی، می‌توان به آینده همکاری‌ها با صنایع معدنی کشور امیدوار بود.

وی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان را با بیش از ۴۲ هزار دانشجو با پراکندگی جغرافیایی در سرتاسر استان کرمان آماده برای حل چالش‌های استان در زمینه‌های مختلف برشمرده و ادامه داد: اکنون مرکز تحقیقاتی و مرکز آموزش مجتمع مس سرچشمه با استادان این دانشگاه پروژه‌های در حال اجرا دارند که امیدواریم در آینده افزایش یابند.

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مطرح کرد: با درایت و نگاه دکتر مدرس خیابانی که از مدیران جهادی کشور بوده؛ پروژه‌های پیشنهادی دانشگاه‌های استان کرمان در طرح‌های توسعه‌ای و تحقیقاتی مجتمع مس سرچشمه و مجتمع مس شهربابک در اولویت قرار بگیرند و همکاری‌ها روزبه‌روز بیشتر شود.