به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین مجید خالقپور، قائم مقام جامعه المصطفی عصر امروز یکشنبه چهارم آذرماه در دیدار مدیران حوزههای علمیه هندوستان با خوشامدگویی به فضلای حوزه علمیه هند و تقدیر از خدمات نماینده سابق المصطفی در کشور هندوستان، برای نماینده جدید در پیشبرد برنامههای علمی و ارتقای حوزههای علمیه هند آرزوی توفیق کرد.
وی به روز بودن را از ضرورتهای مهم طلاب و فضلا دانست و افزود: روش دشمن این است که چنان باطل را جلوه میدهد که تشخیص آن از حق دشوار است. قصد دشمن در دانش و خدماتش قطعا خیرخواهانه نیست و در پوشش حق، منافع شیطانی و پلید خود را دنبال مینماید. علما و فضلای ما اگر زمین بازی دشمن را نشناسند، میتوانند مورد سوء استفاده آنان قرار گیرند.
حجتالاسلام خالقپور با تاکید بر لزوم مطالبهگری در حوزه بهروزرسانی حوزههای علمیه هندوستان، اظهار کرد: امروز ما با یک جریان جدیدی مواجه هستیم که باید مورد توجه ما باشد. مجاهدت علما و خون شهدا در حال شکوفایی است و جریان مقاومت را در سطوح و ابعاد مختلف رقم زد. این فرصت بی نظیری است که در دنیا شکل گرفت؛ ملتهای جهان در تاریخ هرگز به این فهم مشترک و حساسیت یکسان نسبت به یک موضوع دست نیافته بود و امروز مسئله حمایت از فلسطین و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی به یک مسئله جهانی و مطالبه عمومی بدل شده است.
قائم مقام المصطفی ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری، تفاوت اصلی جمهوری اسلامی با سایر دولتها این است که به عنوان تنها دولت جبهه مقاومت شناخته میشود. امروز جریان مقاومت در سراسر منطقه و نقاط مختلف جهان در حال گسترش است و این سرمایهای است که علما باید نسبت به آن احساس وظیفه نمایند. شناخت این جریان و تدبیر و مدیریت آن وظیفه امروز همه علماست.
وی با اشاره به تحقق مقدمه و زمینه شکل گیری امت واحده، ابراز کرد: پس از فتح مکه نخستین اقدام پیامبر اکرم(ص) ساماندهی به امت واحده بود. وقتی صحبت از امت میشود تنها به مسلمانان اختصاص ندارد بلکه منظور از امت جمع شدن دور یکدیگر بر اساس یک هدف مشترک است. نگاه دین یک دست شدن مردم بر اساس اشتراکات است.
حجتالاسلام خالقپور نزدیک شدن در اشتراکات را موجب کاهش اختلافات دانست و گفت: ما باید با جامعه بشری ارتباط خود را تقویت نماییم تا امت واحده شکل گیرد. امروز تمدن غربی دارای امت واحده است، زیرا آنان در بستر جامعه وارد شدند و البته هویتهای اصیل را نابود و هویت جعلی جدید ایجاد کردند. تفکر اسلامی به دنبال تخریب هویتها نیست بلکه میخواهد انسانها را به هویت اصلی و انسانی خود بازگرداند.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) مفاهیمی را در حوزه سیاست مطرح کرد که شخصیتهای سیاسی در سراسر جهان را مجذوب خود نمود. مظلومیت غزه و سبوعیت رژیم اسرائیل نیز در جهان موجب همگرایی قلبهای جهانیان شد و جریان مقاومت را تقویت کرد.
قائم مقام المصطفی افزایش بینش و آگاهی طلاب حوزههای علمیه را ضروری دانست و بیان کرد: جهتگیری آموزشی شما باید تبیینی و به منظور توانمندسازی طلاب جهت ساماندهی امت واحده باشد. ما امروز ظرفیتهای عظیم علمی داریم که باید با ادبیات تبیینی به جامعه ارائه شود. هدف ما دعوت جامعه به سمت امت واحده است و باید در این زمینه تدبیر صورت پذیرد.
حجتالاسلام خالقپور تاکید کرد: مقاومت اسلامی باعث شد در امت واحده غرب شکاف اساسی ایجاد شود و الان مهمترین فرصت برای تغییر موازنه و بازگشت به سوی امت واحده الهی و معنوی در اختیار ما قرار دارد که میتواند زمینهساز ظهور حضرت ولی عصر(عج) باشد.
در ابتدای این نشست حجت الاسلام والمسلمین شاکری نماینده سابق المصطفی در هندوستان با اشاره به اعزام چندین گروه از مدیران و اساتید حوزههای علمیه هند به ایران جهت آشنایی با وضعیت حوزه علمیه قم، اظهار کرد: هدف مهم دیگر این بازدیدها بیان مسائل و دغدغههای مستقیم مدیران و اساتید حوزههای علمیه هندوستان به مسئولان جامعه المصطفی است تا بتوانند برای آینده تصمیمات بهتری اتخاذ کنند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین سید کمال حسینی، نماینده جدید المصطفی در هندوستان نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه و خوشامدگویی به مدیران و اساتید هندی، گفت: گردشگری علمی در قرآن کریم نیز توصیه شده است و مورد تاکید است این گردشگری همراه با دقت و درس آموختن باشد. سفر شما به شهر قم نیز از همین جنبه قابل ملاحظه و برکات ارزشمندی خواهد داشت.
انتهای پیام