شناسهٔ خبر: 69913752 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

مدیر منطقه ۹ اصفهان خبر داد

رسیدگی به بیش از ۱۳ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان از رسیدگی به بیش از ۱۳ پرونده در کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر در این منطقه خبر داد

صاحب‌خبر -

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان در منطقه ۹ شهرداری اصفهان اظهار کرد: این جلسه با حضور احمدرضا مصور رئیس کمیسیون حقوقی، برنامه‌ریزی و پایش مصوبات شورای اسلامی شهر، فرزانه کلاهدوزان عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیسیون ویژه خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر و رسول میرباقری رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم مشکلات مردم بدون هر گونه حاشیه از طریق ملاقات‌های مردمی حل و فصل شود، افزود: روزهای دوشنبه هر هفته در منطقه ۹ شهرداری اصفهان برنامه ملاقات مردمی داریم و شهروندان چهره به چهره به طرح مشکلات خود می‌پردازند و همکاران ما آن‌ها را راهنمایی و مسائل مطرح شده را بررسی می‌کنند.

رسیدگی به بیش از ۱۳ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان تصریح کرد: هدف ما از این اقدام کاهش دغدغه شهروندان و اعتمادسازی بین آن‌ها و شهرداری، همچنین هم‌فکری برای رفع مشکلات است، البته در این راستا نیاز به حمایت شورا و شهرداری داریم.

قاضی‌عسگر ادامه داد: در جلسه کمیته نظارتی شورای اسلامی شهر اصفهان بیش از ۱۳ پرونده با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مورد رسیدگی قرار گرفت و با توجه به اینکه بافت منطقه ۹ از لحاظ ساختاری و نوع کاربری بافتنی منحصر به‌فرد و متنوع و در بعضی محلات بافت فرسوده است، بیشتر مراجعات مردمی در ملاقات‌های حضوری و کمیته‌های نظارتی جهت طرح این مسائل است.

رسیدگی به بیش از ۱۳ پرونده در کمیته نظارتی شورای شهر در منطقه ۹ اصفهان

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه بیش از ۵۰ درصد درخواست‌ها مربوط به تخفیف و تقسیط، تغییر کاربری و مابقی مربوط به درخواست توافق، در خواست معوض تجاری، پایان ساخت یا تغییر عرض گذر بوده است.