شناسهٔ خبر: 69912659 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندسازی اقتصاد مقاومتی؛

برنامه‌ ریزی برای ایجاد اشتغال در بخش خدمات کرمان ضرورت دارد

سردار نظری افزود: ما باید اشتغال در بخش خدمات بالاتر ببریم، اینجا هم بستر بسیار مناسبی است که از طریق حمایت و همراهی سپاه و بسیج سازندگی در حوزه خدمات شرایط خود را ارتقا دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان،  فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در حاشیه افتتاح نمایشگاه توانمندسازی اقتصاد مقاومتی در گفتگو با خبرنگار بسیج اظهار کرد:  یکی از جهت‌گیری‌های ما در بحث اشتغال ایجاد زمینه‌های لازم برای اشتغال بانوان و  اشتغال افراد تحصیل کرده  است. 

سردار نظری افزود:  ما باید اشتغال در بخش خدمات بالاتر ببریم چون که بخش خدمات ما نسبت به کشور ضعیف‌تر است اینجا هم بستر بسیار مناسبی است که از طریق حمایت و همراهی سپاه و بسیج سازندگی در حوزه خدمات شرایط خود را ارتقا دهیم.

 وی تصریح کرد:  اشتغال  از اولویت‌های مسئولین استان است تمام همت خود را در این زمینه باید بکار بگیریم.
فرمانده سپاه ثارالله تصریح کرد: ۱۳۰ غرفه از تولیدات کسانی که وام اشتغال زایی را از صندوق‌های قرض الحسنه مردمی  دریافت کرده‌اند برپا شده است که در همه عرصه‌ها هنری، صنایع  و حتی خوراک‌های سنتی کرمانی کاز قوتو تا کلمپه و  گرفته بعضی از گیاهان دارویی عرقیجات دارویی حتی طب سنتی  در این نمایشگاه فعالیت می کنند.