شناسهٔ خبر: 69907290 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

مردم از سیستم اداری کشور راضی نیستند + فیلم

احمد میدری گفت: مردم یک سطح توقعی از سیستم اداری کشور دارند و بیشتر وقت‌ها از آن سرخورده می‌شوند، وجود پشت کردن به افراد شایسته و طی نکردن سلسله مراتب اداری باعث چنین مشکلاتی در کشور شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همایش ملی بسیجیان جامعه کار و تولید با اشاره به تفکر و راهبرد‌های بسیج گفت: بسیج به عنوان یک تفکر در جامعه شناخته می‌شود، خدمت بی توقع به مردم و کشور که رمز پایداری آن جامعه همین است.

وی افزود: در بسیج و سپاه یک ویژگی وجود دارد که متاسفانه در سیستم اداری آن را نداریم. اگر سیستم اداری ما می‌خواهد بسیجی بماند و بسیجی باشد علاوه بر فرهنگ بی توقعی و بی‌تظاهر باید فرهنگ بسیج را هم پیش بگیرد و حفظ کند تا به مردم خدمت کند.

<div id="video-display-embed-code_2511519" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1197280/2511519?width=400&height=300"></script></div>



میدری در خصوص عدم رضایت مردم از سیستم اداری کشور گفت: مردم وقتی وارد سیستم اداری می‌شوند از آن رضایت کافی به دست نمی‌آورند و که تفاوتی نمی‌کند وزارت کار باشد یا شهرداری یا قوه قضائیه. مردم یک سطح توقعی از سیستم اداری کشور دارند و بیشتر وقت‌ها از آن سرخورده می‌شوند.

وی افزود: فرق سیستم اداری با تشکیلات سپاه این است که در سپاه یک سلسله مراتب وجود دارد و کسی نمی‌تواند یک مرتبه فرمانده بشود، باید سال‌ها بگذرد و در آن سیستم رشد کند. شهید قاسم سلیمانی یک مرتبه فرمانده سپاه قدس نشد بلکه از جوانی این سلسله مراتب را طی کرد، اما در سیستم اداری و شرکت‌های دولتی متاسفانه اینجوری نیست، شما می‌توانید یک مرتبه دست یک نفر را بگیرید و بگذارید در بالاترین سلسله مراتب اداری کل کشور.

این مقام مسئول گفت: وجود پشت کردن به افراد شایسته و طی نکردن سلسله مراتب اداری یکی از مسائل اساسی کشور به حساب می‌آید.

<div id="video-display-embed-code_2511520" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1197280/2511520?width=400&height=300"></script></div>



وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص راه حل عبور از وابستگی به درآمد‌های نفتی در کشور گفت: اگر در برخی مواقع وضعیت اقتصاد ایران خیلی خوب شده مثل دهه ۵۰، بیش از اینکه هنر سیاست‌مداران باشد به خاطر درآمد‌های نفتی بوده است چرا که با افزایش درآمد‌های نفتی دست دولت باز می‌شود و شروع می‌کند به تسهیلات دهی، اشتغال ایجاد کردن، واردات را افزایش دادن که بعد پیامد‌های منفی دارد ولی مردم رفاه را حس می‌کنند.

وی افزود: این مشکل در بسیاری از کشور‌هایی که دارای نفت هستند وجود دارد که با فروش آن وضعیت خوب می‌شود و هر زمان که نفت کاهش پیدا می‌کند دچار وضعیت بد اقتصادی می‌شوند.

وی در پایان گفت: اگر ما می‌خواهیم از وابستگی به نفت که اقتصاد مقاومتی دنبال همچین آرمانی است نجات پیدا کنیم باید هم فرهنگ بسیج را بپذیریم و هم سلسله مراتبی که در نیرو‌های مسلح ما وجود دارد را داشته باشیم.

<div id="video-display-embed-code_2511521" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1197280/2511521?width=400&height=300"></script></div>