شناسهٔ خبر: 69907254 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

معاون فرهنگی و دانشجویی:

در راستای بهبود کیفیت غذای دانشجویان، تفاهم نامه با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی امضا شد

دکتر محمدحسین پورغریب از عقد تفاهم نامه بررسی غذای دانشجویان با دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بهبود وضعیت و کیفیت غذای دانشجویی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا تهران، این قرارداد در راستای بررسی وضعیت فعلی تغذیه دانشجویی و افزایش کیفیت غذا و همچنین ایجاد بستر و شرایط مطلوب ‌تر غذای دانشجویی امضا شد.

دکتر پورغریب گفت: دانشگاه خانه دانشجو است و بایست بهترین شرایط برای دانشجویان فراهم شود. افزایش کیفیت غذای دانشجویی نیز از اولویت‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

غضو هیئت رئیسه دانشگاه افزود: در این قرارداد برآنیم که ابتدا وضعیت فعلی توسط اساتید تغذیه مورد بررسی قرار گیرد و سپس بر اساس رژیم غذایی متناسب با نسل جوان دانشجو، مواد غذایی لازم تهیه و در شرایط مطلوب پخت و توزیع گردد.

توضیح اینکه، در این طرح دکتر حامد محمدی هیئت علمی گروه تغذیه بالینی، دکتر محمود علیزاده ثانی استادیار دانشگاه و دکترای بهداشت و ایمنی موادغذایی و دکتر فردین جوانمردی هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی پزشکی، وضعیت غذای دانشجویان را بررسی و رژیم و مواد غذایی مناسب را برای افزایش بهبود کیفیت غذا به مدیریت امور دانشجویی اعلام می‌کنند.

کد خبر: ۲۴۰۲۰۱