شناسهٔ خبر: 69906342 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

بیانیه جامعه مدرسین در پی حمله تروریستی در پاراچنار پاکستان

در پی حمله تروریستی اخیر در نزدیکی شهر پاراچنار در شمال غرب پاکستان و درگیری‌های فرقه‌ای که منجر به کشته و زخمی‌شدن جمع زیادی از مردم شد، جامعه مدرسین بیانیه‌ای صادر کرد.

صاحب‌خبر -
ارسال/ بیانیه جامعه مدرسین در پی حمله تروریستی در پاراچنار پاکستانبه گزارش ایکنا، در پی حمله تروریستی اخیر در نزدیکی شهر «پاراچنار» در شمال غرب پاکستان و درگیری‌های فرقه‌ای که منجر به کشته و زخمی شدن جمع زیادی از مردم شد، جامعه مدرسین بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
جنایت خون‌بار تروریستی که منجر به شهادت جمع کثیری از شیعیان اهل بیت(ع) در منطقه پاراچنار کشور برادر، پاکستان شد، بار دیگر چهره زشت و خشن تکفیری‌ها را آشکار کرد و قلب‌‎ها را به درد آورد.
 
مزدوران استکبار و صهیونیست با این جنایت‌ها تلاش دارند به وحدت میان مسلمانان شیعه و اهل سنت، در کشور پاکستان ضربه بزنند و با ایجاد تفرقه و شکاف مذهبی از قدرت پیدا کردن امت واحده اسلامی در مقابل دشمنان جلوگیری کنند.
 
این توطئه‌ طراحی‌شده توسط دستگاه‌های امنیتی و اندیشکده‌های صهیونیستی گرچه یک برنامه دقیق و پیچیده است، اما با جهاد تبیین و روشنگری علمای تقریب و همچنین صبر و بصیرت مردم آگاه آن منطقه، خنثی خواهد شد و دست‌های پنهان استکبار را آشکار خواهد کرد.
 
دولت و نهاد‌های امنیتی پاکستان اگر با آتش نیرنگِ شیاطین جبّاری که این خونریزی‌ها را انجام می‌دهند برخورد قاطعانه نداشته باشند، این حوادث، امنیت ملی پاکستان را مخدوش خواهد کرد. تدبیر و چاره اندیشی در برخورد با عاملین این فتنه گری‌ها باید با جدیت دنبال و از خون شیعیان مظلوم صیانت شود.
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن عرض تسلیت به علمای مجاهد و اندیشمندان متعهد پاکستان، مردم شریف پاراچنار، به ویژه خانواده‌های شهدای این جنایت غم انگیز، از خداوند متعال برای شهدا، طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت دارد.
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
انتهای پیام