شناسهٔ خبر: 69906272 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

دبیرکل کمیته ملی المپیک:

شهدا الگوی ورزشکاران/ با قهرمانان ورزشی روحیه همبستگی را افزایش خواهیم داد

هاشمی توسعه ورزش همگانی را هدف جشنواره فیلم‌های ورزشی دانست و با تأکید بر اینکه ابعاد اخلاقی ورزشکاران و شهدا به‌عنوان الگو‌ها معرفی می‌شوند، گفت: جشنواره فیلم‌های ورزشی با معرفی قهرمانان ورزشی روحیه همبستگی را افزایش خواهند داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، نشست خبری چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران صبح امروز (یکشنبه) در ساختمان کمیته ملی المپیک برگزار شد.

شهدا الگوی ورزشکاران ایران قرار می‌گیرند/ با قهرمانان ورزشی روحیه همبستگی را افزایش خواهیم داد

در ابتدا، «سید مناف هاشمی» دبیرکل کمیته ملی المپیک با بیان اینکه این جشنواره از ششم تا نهم آذر ‌۱۴۰۳ برگزار می‌شود، اظهار داشت: کمیته ملی در راستای سیاست صلح‌دوستی و جوانمردی و حمایت از فیلم‌های ورزشی و تقدیر از تلاشگران این عرصه، حمایت خود را از یک سال و نیم پیش شروع کرده است.

وی با بیان اینکه ۷۹۸ اثر در طول این ایام بررسی شده و ۸۳ اثر داخلی و ۴۳ فیلم خارجی به فینال رسیده‌اند، گفت: فیلم‌هایی از ما هم برای جشنواره میلان ارسال شده است. یک برنامه تجلیل از عزیزانی که در حوزه ورزش و سینما کنار هم مشارکت داشتند و چهره‌های برتری را در این جشنواره داریم.

هاشمی با بیان اینکه یکی از فیلم‌های ما به عنوان فیلم برتر جهانی انتخاب شده، عنوان کرد: در مراسم افتتاحیه و اختتامیه پیام رئیس مجلس و سخنرانی یکی از وزرا را خواهیم داشت.

دبیرکل کمیته ملی المپیک وزارت ورزش، توسعه ورزش همگانی را هدف جشنواره فیلم‌های ورزشی دانست و با تاکید بر اینکه ابعاد اخلاقی ورزشکاران و شهدا به عنوان الگو‌ها معرفی می‌شود، گفت: جشنواره فیلم‌های ورزشی با معرفی قهرمانان ورزشی روحیه همبستگی را افزایش خواهد داد.

در ادامه، سید عبدالحمید احمدی عضو شورای سیاستگذاری جشنواره اظهار کرد: اهمیت و ضرورت برگزاری جشنواره فیلم‌های ورزشی اولا ایجاد یک حرکت و یک جریان در جهت رشد و توسعه فرهنگ و ورزش است چراکه اگر بخواهیم ورزش را توسعه دهیم بدون توسعه بخش فرهنگی ورزش راه به جایی نخواهیم برد و حوزه فیلم، سینما، تلویزیون و هنر یکی از ابزارهای قدرتمند برای ترویج فرهنگ ورزش است و به همین دلیل فدراسیون بین‌المللی فیلم‌های ورزشی سالهاست در جهان فعالیت می‌کند و خوشبختانه ایران هم یکی از پایگاه‌های ۱۶گانه این فدراسیون جهانی است.

عضو شورای سیاستگذاری جشنواره تصریح کرد: این جشنواره می‌تواند ترویج فرهنگ ورزش، همبستگی اجتماعی، معرفی استعدادها و شناسایی استعدادهای برتر در زمینه هنر و ورزش باشد، افزایش آگاهی اجتماعی و فرهنگی مردم، دیالوگ فرهنگی، تبادل فرهنگی بین کشورها برقرار کنیم، می‌توانیم فرهنگ ملی‌مان را معرفی کنیم، به نسل جوان الهام‌بخش باشیم، این جشنواره می‌تواند یک پل ارتباطی بین فرهنگ و ملت‌ها و تقویت روحیه همبستگی در جهان باشد، مشارکت نهادهای مرتبط با این موضوع و یکی از سیاست‌ها در این جشنواره این بود که نهادهای مرتبط همکاری داشته باشند و مجموعه‌ای از نهادهای مرتبط با ما همراه شدند و از این طریق جریان جدیدی برای نهادهای ورزشی ایجاد کنیم. سعی کردیم با کمک فدراسیون‌ها در جهت بهبود و ترویج فرهنگ ورزش و مشارکت بیشتر مردم در ورزش تلاش کنیم. 

وی گفت: جشنواره فیلم‌های ورزشی تصویر مثبتی از نهادهای ورزشی در بین مخاطبانش می‌تواند ایجاد می‌کند، فدراسیون‌های ورزشی هم می‌توانند از طریق فیلم‌های ورزشی الگوهای موفق خود را معرفی کنند و جشنواره فیلم‌های ورزشی این فرصت را ایجاد می‌کند که بتوانند دیالوگی داشته باشند و طبق تفاهمی که در این دوره انجام شده کارگروه دائمی فیلم‌های ورزشی با مشارکت کمیته ملی المپیک، سازمان سینمایی و وزارت ورزش و جوانان تشکیل خواهد شد.

در بخش دیگر این نشست علوی دبیر جشنواره گفت: از سال ۸۱ کمیته ملی المپیک عضو فدراسیون فیتس شد و با تاکید آقای صالحی امیری این جشنواره به خانه خودش برگشت. جشنواره فیلم ورزشی درباره ورزش است و این به همه آحاد مملکت مربوط می‌شود و همه باید حمایت می‌کردند. این جشنواره متعلق به همه مردم است و امیدواریم دوره‌های بعدی با جدی‌تر و آیین‌نامه مشخص برگزار شود.

وی افزود: کارکرد جشنواره این است که فیلم در حوزه ورزش ساخته شود و جشنواره اگر خودش جریان‌ساز نباشد ما صرفا قضاوت آثار دیگران را انجام می‌دهیم. جشنواره‌های خارجی مثلا برای سیاه‌نمایی جریان‌سازی میکند و خوشبختانه جشنواره ما از سیاست به دور است. در طول تاریخ سینمای جهان ژانر ورزشی جزو بهترین فیلم‌ها است. دو قشر سلبریتی جامعه هر دو یک نقش را بازی می‌کنند و در جهت هم هستند.

انتهای پیام/ 121