شناسهٔ خبر: 69905381 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مانور زلزله در مدارس استان فارس برگزار می‌شود

رئیس سازمان دانش آموزی فارس از برگزاری مانور بزرگ زلزله در مدارس استان فارس همزمان با سراسر کشور در روز هفتم آذرماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،محمد امین کرم زاده گفت: بیست و ششمین مانور زلزله و ایمنی در مدارس با عنوان" مدرسه ایمن جامعه تاب آور" در روز هفتم آذرماه، با نواختن آژیر هشدار زلزله از رادیو در همه مدارس استان فارس آغاز می‌شود.
رئیس سازمان دانش آموزی فارس افزود: هدف از برگزاری این مانور ترویج ایمنی در سطح مدارس استان و ارتقای توانمندی دانش‌آموزان برای مواجه صحیح با بلایای طبیعی و واکنش‌های صحیح و سریع در برابر زلزله و تمرین همکاری، تعاون و شناخت اهمیت آن در وضعیت بحرانی است.
کرم زاده گفت:امسال نیز باتوجه به بازخورد‌ها و تجارب حاصل از برگزاری مانور‌ها علاوه بر دانش آموزان و مسئولان مدارس مردم نیز در این فرایند مشارکت داده می‌شوند.
وی ادامه داد: در رویکرد جدید که با عنوان "مدرسه ایمن جامعه تاب آور" شناخته می‌شود در خصوص ارائه آموزش‌های لازم به دانش آموزان تمهیداتی اندیشیده شده تا سطح آگاهی و آمادگی ساکنین محله‌های مجاور مدارس ایمن نیز ارتقاء یابد و از ظرفیت این مدارس به عنوان پایگاه پیشگیری و مدیریت بحران در واحد‌های همسایگی در سطح هر محله استفاده شود.