به گزارش خبرگزاری بسیج از کنارک، فرمانده پایگاه شهیده فراهانیان گفت:جشنواره غذا به مناسبت هفته بسیج در سه بخش غذاهای سنتی، دسر و شیرینی با هدف فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و سنتی،ارتقای سواد تغذیه ای،اهمیت شیوه های صحیح پخت غذا برگزار شد.
فرمانده پایگاه شهیده فراهانیان ادامه داد:تبلیغات مربوط به برگزاری جشنواره در سطح محله با محوریت بسیجیان انجام شد و مراسم با استقبال بانوان مواجه شد.
وی تصریح کرد:بدلیل وجود غیربومیان در شهر کنارک این فرصت ایجاد شد تا علاوه بر احیای غذاهای سنتی و محلی شهرستان کنارک، آشنایی با غذاهای مناطق دیگر نیز صورت پذیرد.