امین اله وردی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طیور در واحدهای صنعتی و بومی در سطح استان علیه بیماری های طیور از قبیل نیوکاسل، گامبورو، برونشیت، دوگانه آنفلونزا برونشیت، آبله و مارک با روشهای واکسیناسیون قطره چشمی، آشامیدنی، اسپری و تزریق زیر جلدی ایمن سازی شدند.
به گفته معاون سلامت دامپزشکی استان، با نظارت بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای پرورشی طیور، واکسیناسیون طیور صنعتی نیز به صورت مستمر در حال انجام است.
وی اضافه کرد: با توجه به پتانسیل خوب استان که تعداد ۲۴۷ واحد مرغداری گوشتی، ۱۹ واحد مرغداری تخمگذار، یک واحد پرورش پولت تخمگذار و ۲۶ واحد پرورش مرغ مادر گوشتی و بوقلمون فعال پروانه دار را در گستره جغرافیایی خود دارد، دامپزشکی نقش مهمی در معیشت و اشتغال مردم منطقه ایفا میکند.
اله وردی با تأکید بر اینکه شعار معروف "پیشگیری بهتر و ارزانتر از درمان است"، از مرغداران خواست تا ضمن رعایت اصول امنیت زیستی و ضوابط بهداشتی-قرنطینهای دامپزشکی از اجرای برنامه کامل واکسیناسیون طیور در مزرعه خود غافل نشوند.
وی خاطر نشان کرد: گروههای هدف بر اساس الگوی اعلامی سازمان دامپزشکی نسبت به مایه کوبی منظم و مستمر طیور خود با استفاده از واکسنهای مجاز موجود در مراکز مایه کوبی استان اقدام کنند تا از بروز و شیوع بیماریهای مسری و خسارت بار طیور به نحو موثری جلوگیری شود.