جهان صنعت نیوز – بنا به روایت فعالان صنعت غذا، اخیراً کارخانههای صنایع غذایی در حال مهاجرت به عراق هستند و اگر شرایط نابسامان اقتصادی ادامه پیدا کند، شدت کوچ آنها به عراق افزایش خواهد یافت. براساس دادههای منتشرشده، شاخص مدیران خرید در شانزده فصل متمادی نشان میدهد که صنعت ایران زیر ۵۰ درصد ظرفیت اسمی خود کار میکند. حسن فروزانفر، عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، قیمتهای دستوری، محدودیتهای صادرات و واردات، تورم چشمگیر، مسائل سیاسی در تأمین مالی بینالمللی، متوقفبودن جریان سرمایهگذاری خارجی در ایران و همچنین ناترازیهای مختلف در انرژی، برق، آب و گاز را عامل کاهش ۶۰ درصدی ظرفیت اسمی صنعت عنوان میکند.
∎