شناسهٔ خبر: 69901016 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

راه‌اندازی ۸ ایستگاه پمپاژ اراضی کشاورزی در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از راه‌اندازی ۸ایستگاه پمپاژ اراضی کشاورزی استان خبر داد.

صاحب‌خبر -



به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،سید عماد شاهرخی اظهار کرد: با تلاش همکاران در سازمان جهاد کشاورزی به ویژه در مدیریت آب و خاک شهرستان‌ها و مراکز جهاد کشاورزی، نهضت راه‌اندازی ایستگاه‌های پمپاژ در استان را شاهد هستیم.

وی بیان کرد: طی ۳ سال گذشته، ۸ ایستگاه پمپاژ که بعضا از ۲۰سال پیش عملیات اجرایی آنها شروع و برخی در سیل سال ۹۸ خسارت جدی دیده بودند، از محل منابع ملی و استانی راه‌اندازی شدند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اضافه کرد: با راه‌اندازی این ایستگاه‌ها، ۳ هزار هکتار از اراضی دیم استان تحت پوشش سیستم‌های نوین آبیاری قرار گرفته و حداقل رشد ۵ برابری تولید را در این اراضی و همچنین افزایش ۱۵ هزار تنی تولیدات استان را شاهد خواهیم بود.

وی امیدآفرینی و رضایت عمومی‌ بین کشاورزان را مهم دانست و ادامه داد: آخرین ایستگاه در بخش درب گنبد شهرستان کوهدشت توسط بسیج سازندگی ساخته و افتتاح شد، این طرح که از پاییز ۱۴۰۲ آغاز و در پاییز ۱۴۰۳ به اتمام رسید، یک کار جهادی، انقلابی و شبانه‌روزی بوده و بار دیگر همکاری جهاد کشاورزی و سپاه را شاهد بودیم که امیدآفرینی را در بین مردم منطقه به وجود آورد.


رِییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: در روزهای ابتدایی شروع ساخت این ایستگاه، برخی عنوان می‌کردند که این طرح سرنوشت نامعلومی داشته و رها خواهد شد، اما با کار شبانه‌روزی و همکاری جهادکشاورزی و سپاه بار دیگر شاهد نقش آفرینی این عزیزان بودیم و طرح به خوبی به اتمام رسید.


شاهرخی گفت: خوشبختانه با اقداماتی که انجام شده، توانستیم رتبه دوم کشور را در بحث اجرای سیستم‌های نوین آبیاری را کسب کنیم؛ در حالی که هیچگاه رتبه استان بهتر از هفتم نبوده و این نتیجه تلاش‌هایی است که طی سه سال اخیر انجام شده است.


رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: تنها در پایاب سد ایوشان، ۹۸۰ هکتار از اراضی به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند که از این میزان، ۲۰۰ هکتار با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد تومان انجام شده است.


شاهرخی تصریح کرد: کل اعتبار ما در استان طی یک سال، برای آبیاری تحت فشار، حدود ۳۵ میلیارد تومان است؛در حالی که برای این ۲۰۰ هکتار، پیمانکار خط ۳ و  ۴ را با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد تومانی اجرا کرده است و شاهد نشاط و سرزندگی در طبیعت و کشاورزان و تولیدکنندگان هستیم.