شناسهٔ خبر: 69900938 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۱۰۰ روز با دولت چهاردهم؛

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد:‌ لزوم تامین زیرساخت‌ پایدار برای تقویت اکوسیستم دیجیتال

تهران- ایرنا- معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تامین زیرساخت‌های مطمئن، پایدار و باکیفیت برای کشور یک الزام است.

صاحب‌خبر -

«بهزاد اکبری» امروز (یکشنبه) در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در ۱۰۰ روز نخست فعالیت دولت چهاردهم، با بیان اینکه اولویت شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای اولویت‌های وزارتخانه است، اظهار داشت: در جهان بحث تحول دیجیتال و به طور کلی تحول در همه بخش‌های صنعتی موضوعی جدی است و در ایران این مسیر را آغاز کرده‌ایم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: درست است که این مسیر آغاز شده اما به دلایل متنوع با موانعی رو به‌رو شده است، قصد داریم که برنامه‌های خود در شرکت زیرساخت را طوری پیش ببریم که به عنوان توانمندساز بخش اکوسیستم دیجیتال کشور عمل کند.

اکبری خاطرنشان‌کرد: اکوسیستم دیجیتال کشور برای تحول نیاز به زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی مطمئن و پایدار دارد که تهیه الزامات بخشی از آن مربوط به شرکت ارتباطات زیرساخت است و این شرکت برای تحقق این هدف برنامه‌ریزی‌های متعدد انجام داده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح‌کرد: بنابراین مهمترین هدفی که شرکت ارتباط زیرساخت در دوره جدید دنبال می‌کند تامین ارتباطات با کیفیت، مطمئن و پایدار است.

وی درباره حضور در رویداد نمایشگاه «ترکمن تل» گفت: در این سفر با «چاکیف» معاون کابینه در امور ارتباطات و حمل و نقل و «خداوردی قلیف» رییس آژانس ارتباطات ترکمنستان دیدار داشتیم و درباره همکاری مشترک در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، ترانزیت ترافیک بین کشورهای منطقه و همچنین ترافیک شرق به غرب با استفاده از خاک ترکمنستان و ایران صحبت کردیم که هیات ترکمنستانی از پیشنهادات هیات ایرانی بسیار استقبال کرد.

اکبری خاطرنشان‌کرد: رشد اقتصاد دیجیتال کشورهای منطقه مستلزم اتصال کشورها به یکدیگر و ایفای نقش مشترک است که در این میان دو کشور ترکمنستان و ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی ویژه می‌توانند نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های دیجیتال منطقه داشته باشند.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد:‌ لزوم تامین زیرساخت‌ پایدار برای تقویت اکوسیستم دیجیتال