شناسهٔ خبر: 69898384 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

همراهی اقلیت‌ها با ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا/ مسلمانان آمریکایی چگونه رای دادند؟

موضوع‌هایی مانند اقتصاد و امنیت موجب جدایی رای‌دهندگان اغلب دموکرات‌ از نسخه امروزی این حزب در آمریکا شده و هنوز برنامه مشخصی برای آینده سیاسی دموکرات‌ها ارائه نشده است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

اگر کسی در ۹ سال اخیر مخاطب رسانه‌های جریان اصلی آمریکا بوده است، می‌داند که موضع لیبرال‌ها درباره دونالد ترامپ و جنبش موسوم به آمریکا را به دوران اوج بازگردانیم چیست.

سکوهایی مانند نیویورک‌تایمز و شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی روی مشکلات اقتصادی دولت جو بایدن و کامالا هریس سرپوش می‌گذاشتند.

جمعیت‌ مسلمانان و لاتین‌تبارها در آمریکا در بیشتر مواقع به دموکرات‌ها رای داده‌اند؛ حتی مردان جوان و قشر کارگری نیز تا پیش از این دوره، حامی نمایندگان لیبرال بودند. اما در این دوره از انتخابات آمریکا به سوی کمپین هریس سرازیر نشدند.

مسلمانان در آمریکا هنگامی که جورج بوش به عراق حمله کرد، به تیم دموکرات‌ها پیوستند. با اینکه جنگ سوریه و تاسیس داعش در دوران اوباما/بایدن آغاز شده بود، اما برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهد که ۸۰ درصد از مسلمانان در سال ۲۰۲۰، به بایدن رای دادند.

مسلمانان در انتخابات آمریکا چگونه رای دادند؟

چند مسئله باعث شد تا حمایت ۸۰ درصدی مسلمانان از دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰، کاهش چشمگیری پیدا کند:

۱. گرانی. اوضاع اقتصادی در چهار سال بایدن تنها برای ۰.۰۱ درصد بالا از منظر سرمایه و درآمد، خیلی خوب بود.

۲. جنگ غزه. تشکل‌های اسلامی در آمریکا پس از مصاحبه‌ با رای‌دهندگان مسلمان می‌گویند: «دولت بایدن علاوه براینکه جلوی اسرائیل را نگرفت، بلکه برای آن‌ها اسلحه نیز می‌فرستاد... کامالا هریس نیز اقدامات اسرائیل در غزه را محکوم نکرده است.»

۳. انحرافات جنسی. افزایش تغییر جنسیت میان کودکان آمریکایی، یک مقوله پروپاگاندایی نیست و بحث انحرافات جنسی به‌قدری برای مسلمانان جدی است که حتی اگر جنگی در غزه نبود، می‌توان گفت که برای رای دادن به هریس، صف نمی‌کشیدند.

۴. بحران مهاجرت

رای اعتراضی مسلمانان

در گزارش بررسی آماری نتیجه انتخابات آمریکا، نشان داده شد که برخی اوقات مجموع آرا و نظرات، به عدد صد نمی‌رسد. علت این اتفاق این است که درصد قابل توجهی از مسلمانان به جیل استاین (کاندیدای حزب سبز در رقابت ریاست‌جمهوری) رای دادند. آن‌ها با اینکه می‌دانستند استاین هیچ شانسی برای پیروزی حتی یک بخشداری هم ندارد، اما به نشانه اعتراض به اینکه هیچ یک از این دو حزب اصلی، همسو با مواضع ما نیست، به نامزد حزب سبز رای دادند.

آرای مسلمانان، یقینا به نفع ترامپ در ایالت بسیار حساس میشیگان تمام شد.

به غیر از موضوع جنگ غزه، لاتی‌تبارها نیز در موارد دیگر با مسلمانان هم‌عقیده بوده و از نامزد جمهوری‌خواهان حمایت کردند. برای رای‌دهندگان مهم نبود که هالیوود و رسانه‌های جریان اصلی چه می‌گویند و چه انتظاری از مردم آمریکا پای صندوق‌های رای دارند.

انتهای پیام/