جوان آنلاین: تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام با واکنش کاربران شبکههای اجتماعی همراه بود. کاربران این قطعنامه را آغاز پازلی دانستند که احتمالاً قرار است اروپاییها و امریکاییها در برابر ایران اتخاذ کنند. کاربران تأکید کردند در برابر این رویکرد در گام نخست باید وحدت ملی را حفظ کرد و سپس با قدرت اقداماتی مناسب و محکم هم در حوزه گسترش صنعت هستهای و هم دیپلماسی انجام داد. کاربران همچنین رویکردهای غربگرایانه را نقد کردند و این قطعنامه را نشانی دیگر بر بدعهدی سران غربی دانستند. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
احمد روستایی:
قطعنامه جدید شورای حکام یکبار دیگر ثابت کرد دشمنی قسم خورده سران غربی با ملت ایران پایان ندارد. هر اقدام ایران در عرصه نظامی، هستهای و دیپلماتیک باید با باور به این مهم باشد.
سید محمدحسین میرلوحی:
اقدام فوری و بالا بردن درصد غنیسازی توسط سازمان انرژی اتمی از آن اقدامات انقلابی دولت پزشکیان است که باید مورد تقدیر جبهه انقلاب قرار بگیرد!
علیرضا زادبر:
۱. تحریم خط هوایی ایران؛ ۲. تحریم کشتیرانی ایران؛ ۳. و حالا صدور قطعنامه شورای حکام! هر سه مورد در یک بازه کوتاه توسط اروپاییها به رهبری امریکا! احتمالاً قطعنامه دوم اسفند صادر خواهد شد. همه اینها برای این است تا در «مذاکرات جدید» غرب در برابر ایران دست بالا و پر داشته باشد.
عبدالله گنجی:
یکی از بندهای قطعنامهای که توسط چهار کشور غربی عضو برجام نوشته شده: «لزوم بازگشت ایران به محدودیتهای مشخص شده توسط برجام.» گرفتید؟ یعنی ما در برجام برای شما خط قرمز گذاشتیم و خودمان هم تعهدی را اجرا نمیکنیم، اما شما اجرا نکنی میروی شورای امنیت. اسطورههای ملی برجام کجای مجلساند؟
علی قلهکی:
تهدید آژانس توسط تهران جدی گرفته نشد و قطعنامه علیه ایران تصویب گردید؛ گویا روند جدی نگرفتن هشدارهای ایران حداقل پنج سال است که در مجامع بینالمللی شایع شده! حالا طبق اخطاری که در تهران به گروسی داده شده بود باید سریعاً گازدهی به سانتریفیوژهای IR_۸، IR_۶ و IR_۱۰ آغاز شود بلکه حنای کشور رنگ گیرد!
نفیسه عبداللهی:
پس از صدور قطعنامه ناموجه شورای حکام علیه ایران، رئیس سازمان انرژی ایران دستور انجام اقدامات مؤثر از جمله راهاندازی مجموعه معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
احسان عبادی:
الان که شورای حکام علیه ایران حکم صادر کرده، وقت تسویه حسابهای سیاسی نیست. رهبری هزاران بار تأکید کردند هر وقت دشمنی دشمن زیاد میشود، شما هم همدلی خود را بیشتر کنید. انتقاد مشفقانه، آری! تخریب و تسویه حساب، خیر.
پوریا آستراکی:
تمام کشورهای عضو بریکس رأی منفی یا ممتنع دادهاند. روسیه و چین رأی منفی. هند، برزیل، آفریقای جنوبی و مصر ممتنع. جنگ اوکراین، ۷ اکتبر و پیامدهایش باعث بیداری جهانی و شکلگیری محورها و مرزبندیهای تازه است.
مهدی محمدی:
قطعنامه جدید در شورای حکام اگر صادر شود آغاز مسیری حساس در یک سال آینده با طراحی صهیونیستهاست که میتواند نهایتاً سرنوشت برنامه هستهای ایران را تغییر بدهد.
محمدجواد محمدزاده:
قطعنامه شورای حکام آژانس هستهای علیه ایران توسط کشورهایی که قرار بود با آنان مدارا شود تصویب شد. این قطعنامه سه رأی منفی هم داشت: چین، روسیه و بورکینافاسو، یعنی همان کشورهایی که با فحش به آنان، رأی انتخاباتی میگرفتید.
فربد ابراهیمی:
شاید برایتان جالب باشد سه کشور چین، روسیه و بورکینافاسو به قطعنامه شورای حکام علیه ایران رأی منفی دادهاند، همان کشورهایی که غربزدهها شب و روز علیهشان مطلب مینویسند!