شناسهٔ خبر: 69896567 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

تلاش اروپا برای مقاله با سیاست‌های تجاری ترامپ

ایرنا : یک روزنامه آمریکایی از تلاش اتحادیه اروپا برای اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه در مقابله با سیاست‌های تجاری دولت ترامپ خبر داد.

صاحب‌خبر -

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» از تلاش اتحادیه اروپا برای اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه در مقابله با سیاست‌های تجاری دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا خبرداد.

 نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به سیاست های اقتصادی اعلامی ترامپ نوشت: مقامات اروپایی برای مقابله با تهدید فزاینده سیاست های تعرفه‌ای ترامپ، دنبال تقویت اتحاد بین خود هستند.

این رسانه آمریکایی، نگرانی های مطرح شده در روز پنج‌شنبه، از سوی مدیران شرکت های اروپایی در یک کنفرانس بین المللی تجاری در پاریس را یادآور شد و نوشت: تجار اروپایی خواهان اتخاذ اقدامات پیشگیرانه از سوی سرای اتحادیه اروپا هستند.

نیویورک تایمز نوشت: مدیران شرکت های اروپایی در کنفرانس پاریس تاکید کردند که اروپا باید در مقابل سیاست «اول آمریکا»، سیاست «اول اروپا» را در پیش بگیرد زیرا این رویکرد، بازار جهانی را مختل کرده و موقعیت اروپا را در بازار جهانی تضعیف می کند.

این روزنامه آمریکایی، وابستگی اروپا به آمریکا در برخی حوزه ها را یادآور شد و نوشت: افزایش سرمایه‌گذاری در بخش هایی مانند دفاع، فناوری، انرژی‌های سبز و بازار سرمایه، از جمله پیشنهادات مدیران شرکت های اروپایی در کنفرانس پاریس بود.

براساس این گزارش، «ماریو دراگی» رئیس سابق بانک مرکزی اروپا بر لزوم سرمایه‌گذاری سالانه ۹۰۰ میلیارد دلار برای رقابت‌پذیر کردن محصولات اروپایی در مقابل محصولات آمریکایی تاکید کرد.

«میشل بارنیه» نخست وزیر فرانسه نیز در کنفرانس پاریس، خواستار بیداری اروپا شد و بر افزایش تاب‌آوری اقتصادی قاره سبز در مقابل تکانه‌های اقتصادی احتمالی آینده تاکید کرد.

نیویورک‌تایمز، بالا بودن هزینه های انرژی در کنار قوانین سخت‌گیرانه اروپا در حوزه محیط زیست را موجب بالا رفتن هزینه تمام شده تولید در این قاره ارزیابی کرد و افزود: شرکت های اروپایی نسبت به رقبای آمریکایی و آسیایی خود در موقعیت ضعیف‌تری قرار دارند و جنگ تجاری احتمالی واشنگتن می تواند صادرات اروپا را تحت تاثیر قراردهد.

این رسانه آمریکایی، شرکت های اروپایی را در حالت آماده‌باش برای رقابت با شرکت های آمریکایی در یک محیط تجاری غیرقابل پیش‌بینی و حمایت‌گرایانه ارزیابی کرد و نوشت: مدیران شرکت هایی اروپایی خواستار سرعت عمل و اتخاذ سیاست های واحد برای مقابله با این تهدیدات هستند.

به گزارش ایرنا، علاوه بر اروپا، چین نیز نگران سیاست های تعرفه ای دولت آینده آمریکاست و از هم اکنون رایزنی ها با شرکای تجاری خود از جمله پایتخت های اروپایی را آغاز کرده است.

ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود تعرفه‌های سنگینی بر برخی کالاهای چینی و اروپایی وضع کرده بود.

ترامپ با اعلام ۲۷۰ رای الکترال، پیروز شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) و بعنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور این کشور شد و با پایان شمارش آرا و در حالی که تیم او برای انتقال قدرت پیش از مراسم تحلیف در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۵ آماده می شوند، اعلام شد که او ۳۱۲ رای الکترال کسب کرده است که بیشتر از حد نصاب (۲۷۰ رای الکترال) است و کاملا هریس رقیب دموکرات او فقط ۲۲۶ رای الکترال کسب کرد.

ترامپ با پیروزی در همه ایالت‌های کلیدی و سرنوشت ساز موسوم به ایالت های میدان نبرد شمال آریزونا، در ایالت های نوسان میشیگان، پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی، ویسکانسین و نوادا، شکست سنگینی را بر دموکرات ها تحمیل کرد.

پس از شمارش آرا و تایید آنها در ایالت های مختلف، مجمع منتخبان در ۱۷ دسامبر دور هم جمع خواهند شد تا رسماً رای خود را به صندوق بیندازند و نتایج را به کنگره این کشور ارسال کنند. نامزدی که ۲۷۰ رای الکترال یا بیشتر به دست آورد، رئیس جمهور می‌شود.

این آرا رسماً توسط کنگره در ۶ ژانویه جمع آوری می شود و رئیس جمهور جدید آمریکا در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی سوگند یاد می کند.