به گزارش رکنا از لرستان؛ پس از انتشار مطالب و انتقادات در خصوص افتتاح دوبارهی ایستگاه پمپاژ سرنجهی زیودار شهرستان پلدختر، خبرنگار رکنا برای بررسی موضوع به سراغ مسوولان جهاد کشاورزی لرستان رفت.
رییس جهاد کشاورزی لرستان گفت: با توجه به تخریب ایستگاه پمپاژ سرنجه زیودار در اثر سیلاب فروردین سال ۱۳۹۸، سازمان جهاد کشاورزی برای جلوگیری از حوادث مشابه، مجددا جانمایی ایستگاه توسط مهندسین مشاور طراحی گردید، که طرح جدید ایستگاه به ارتفاع بالاتر و با فاصله ۴۰۰ متری نسبت به ایستگاه تخریب شده انتقال یافت و پس از پیادهسازی نقشه روی زمین تملک شده عملیات اجرایی سازهها شروع شد.
سید عماد شاهرخی افزود: پس از تکمیل سازههای طراحی جدید و خرید تمامی تجهیزات و نصب آنها اعم از الکتروموتور، پمپها و ... ایستگاه سرنجه متفاوتتر از ایستگاه تخریب شده بطور صددرصدی احداث گردید.
وی تصریح کرد: به دلیل برخی مشکلات این پروژه مدتها به تعویق افتاد اما در نهایت با پیگیری های سازمان جهاد کشاورزی در اول آذرماه ۱۴۰۳ این ایستگاه پمپاژ به بهرهبرداری رسید.
شاهرخی بیان داشت: یکی از دغدغههای کشاورزان و باغداران منطقه تامین آب پایدار بود که هر روزه برای این موضوع به سازمان جهاد کشاورزی، استانداری و فرمانداری مراجعه میکردند. بدون شک در صورت تامین نشدن آب پایدار درختان منطقه دچار خشکیدگی شده و دسترنج کشاورزان و باغداران منطقه ضایع میشد، لذا این موضوع موجب نگرانی کشاورزان و باغداران منطقه و پیگیری آنها میشد.
وی گفت: از جمله اقدامات موثری که توسط سازمان جهاد کشاورزی انجام شده میتوان به این موضوع اشاره کرد که با احداث این ایستگاه آب پایدار برای کشاورزان و باغداران منطقه فراهم شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: حمایت از کشاورزان که امنیت غذایی مردم در گرو تلاشهای آنهاست باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: پس از افتتاح این ایستگاه کشاورزان نسبت به بهرهبرداری از این ایستگاه ابراز رضایتمندی کردند و در آیندهی نزدیک این ایستگاه در قالب تعاونی واگذار شده و بهرهبرداری از آن توسط خود کشاورزان انجام خواهد شد.
شاهرخی اظهار داشت: با این تفاسیر، از ایستگاه سال ۱۳۹۷ جز سازهای تخریبی در رودخانه چیزی نمانده و ایستگاه تازه افتتاح شده پروژهای کاملا متفاوت است.
لرستان/امین پارسا