شناسهٔ خبر: 69894608 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

سالانه ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در اردبیل تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید سالانه ۲۸ هزار تن گوشت قرمز، ۲۳۶ هزار تن شیر خام، ۴۳ هزار و ۹۷۰ تن گوشت مرغ، ۶ هزار و ۳۴۰ تن تخم مرغ و ۱۰ هزار و ۲۹۵ تن عسل توسط فعالان بخش کشاورزی این استان خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نوبخت اژدری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات تولید بخش دام استان اردبیل گفت: این استان با تولید ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۳۶ هزار تن شیر خام، ۴۳ هزار و ۹۷۰ تن گوشت مرغ، ۶ هزار و ۳۴۰ تن تخم مرغ و ۱۰ هزار و ۲۹۵ تن عسل نقش موثری در تامین نیازهای غذایی ایران در بخش تولیدات دام و طیور دارد.

وی افزود: سالانه افزون بر ۱۴هزار تن گوشت قرمز، ۸۲ هزار تن شیر خام، ۶ هزار تن گوشت مرغ و هفت هزار تن عسل مازاد استان اردبیل به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: اردبیل با حدود ۲۶ هزار راس گاو و گوساله اصیل، ۱۵۸ هزار راس گاو و گوساله آمیخته و ۷۴ هزار راس گاو و گوساله بومی، بیش از ۱۰ هزار راس گاومیش و نزدیک ۲ میلیون راس گوسفند و بره، ۲۵۳ هزار راس بز و بزغاله و ۳۰۰ نفر شتر استعداد ویژه‌ای در تولید محصولات دامی دارد.

اژدری مجموع دام‌های سنگین استان را ۲۶۹ هزار راس و شمار دام‌های سبک استان را نیز ۲ میلیون و ۲۳۳ هزار راس اعلام کرد و گفت: تولیدکنندگان این بخش علاوه بر تامین نیاز استان به مواد پروتئینی و محصولات دامی، در تامین بخشی از نیاز سایر مناطق کشور هم سهیم هستند.

وی در انتها اظهار کرد: استان اردبیل در نگهداری و پرورش گاو بومی و گوسفند رتبه هفتم کشوری و در نگهداری گاومیش رتبه سوم کشوری را دارد.