شناسهٔ خبر: 69893369 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

ایمن‌سازی و تسریع در اجرای پروژه‌های جاده کرج–کندوان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: پروژه‌های ایمن‌سازی به منظور تسریع در بازگشایی جاده گردشگری کرج-کندوان در حال تسریع هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: عملیات نصب قطعات بتنی تحتانی گالری خوزنکلا به طول ۷۲ متر و عرض ۱۲ متر به اتمام رسید و اکنون سقف پیش ساخته آن نیز در دست احداث قرار دارد.

مدیرکل راهداری البرز تصریح کرد: احداث این گالری نقش بسزایی در افزایش و ارتقای ایمنی رانندگان و مسافران جاده کرج – چالوس دارد.

وی یادآورشد: جاده کرج- کندوان که از تاریخ ۲۳ آبان به مدت هشت روز برای اجرای پروژه های ایمن سازی مسدود شده با هماهنگی مرکز مدیریت راه‌های کشور و پلیس راه انسداد مسیر جنوب به شمال محور کرج -کندوان حد فاصل بیلقان تا شهرستانک تا شنبه ۱۰ آذر ماه تمدید شد.

جاده گردشگری کرج - چالوس به طول ۱۶۰ کیلومتر نیمی از آن در البرز و مابقی در استان مازندران واقع شده است.