به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد،امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در این آئین وداع با شاعر حماسه سرای سرمین زاگرس «فریدون داوری» ضمن قدردانی از حضور مردم و مسئولان، اظهار کرد: از استاندار کهگیلویه و بویراحمد، بی نهایت سپاس گزارم هم از حضورشان و هم از پیگیریهایشان، از زمانی که استاد در بستر بیماری بودند، آقای استاندار پیگیر بودند.
وی همچنین از حسینپور مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاعرسانی فرهنگ و ارشاد اسلامی که خود از دوستان آقای داوری بودند، تشکر کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با نام بردن از فرمانداری بویراحمد، نیروی انتظامی، معاونین استاندار قدردانی کرد و گفت: سخن گفتن در وصف شخصیت بزرگ، چهره ماندگار و هنرمندی بزرگ و نامآور در عرصه فرهنگ و ادب و شعر و سخن، بسیار سخت است. در واقع این کار را باید به کسانی واگذار کنیم که استاد داوری را به خوبی میشناسند.
وی افزود: من در این چند روز هر چی مطالعه و رصد کردم در خصوص استاد داوری به یک نتیجه نهایی نرسیدم که چگونه باید در وصف او سخن گفت.
درخشان بیان کرد: استاد داوری گنجینهای از شعر و ادب است که بخش زیادی از محتوای موسیقیهایی که در خطه زاگرس تولید شده مدیون اشعار زیبای استاد داوری هستند و حقیقتاً بایستی او را پایهگذار ادبیات حماسی و ادبیات پایداری استان کهگیلویه و بویراحمد، کشور و خطه جنوب دانست.
وی افزود: امروز شخصیت بزرگی را از دست دادیم، تصمیمی که ما گرفتیم با مشورتی که با مجموعه استانداری و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد انجام دادیم، شایسته دیدیم؛ چون استاد داوری از مکانی که متعلق به خودش است، این مکان متعلق به ما نیست به فرهنگ است، گفتیم بایستی مراسم تشییع استاد داوری در واقع از خود خانه فرهنگ تشییع آن مرحوم انجام بگیرد و الان هم شاهد حضور باشکوه مردم فرهنگ دوست یاسوج هستیم و ان شاء الله در دهدشت هم این گونه است.
مدیر کل ارشاد استان در ادامه ضمن قدردانی از مجموعه کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: کارکنان این اداره کل بدون نگاه تجویزی و اداری با جان دل پای کار آمدند و تلاش کردند.
وی افزود: حقیقتاً انسان بزرگی را ما امروز از دست دادیم، جمعآوری گنجینه آثار استاد داوری امروز مهمترین رسالت ما است که باید در اختیار نسلهای آینده قرار بگیرد، شاید مانند استاد داوری کم داشته باشیم؛ اما آن چیزی که وظیفه و رسالت امروز ما است، این است که گنجینه آثار استاد داوری را جمعآوری کنیم. فریدون داوری مردی بود که با مردانگیها به معنای واقعی آشنا بود و در واقع از نسل آریو برزن و فرزند حقیقی دنا بود؛ در اشعار و ادبیات استاد داوری یکی از ویژگیهای ممتازش این بود که ثبات شخصیت فرهنگی و هنری داشت و یک مسیر را از ابتدا شروع کرد و تا روزی که زنده بود آن مسیر را به دلیل ثبات شخصیت فردی و فرهنگی همیشه حفظ کرد و استاد به تمام معنا بود و واقعاً ما هر وقتی هم کلام شد دیدیم تازه فهمیدیم که چه انسان فرهیختهای در مقابل ما است.
درخشان همچنین از پوشش فوقالعاده رسانهای خبرنگاران تشکر کرد.