شناسهٔ خبر: 69892988 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

رونمایی از انگشتر مقاومت در قم

آیین رونمایی از انگشتر مقاومت، همزمان با برگزاری مراسم نکوداشت «شهریارِ شهرِ یار» روز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ در تالار فرهنگ و هنر استان قم با حضور جمعی از مسئولان و اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به ‌گزارش میراث‌آریا، مراسم نکوداشت «شهریارِ شهرِ یار» که به مناسبت بزرگداشت شهردار شهید دکتر احمد کُحَیل و شهدای شهر نَبَطیه کشور لبنان و به پاس خواهرخواندگی شهرهای قم و نبطیه  برگزار شده بود، با رونمایی از انگشتر مقاومت، جلوه ویژه‌ای یافت.

علی‌اکبر رمضانی سازنده انگشتر مقاومت که از هنرمندان برجسته قم است،در مراسم مذکور، این اثر را اثر نمادی از ایستادگی و ایمان به آرمان‌های مقاومت برشمرد و گفت: در طراحی انگشتر مقاومت، تصویر دست شهید سید حسن نصرالله، آخرین لحظات مقاومت یحیی السنوار و نیز آیاتی از قرآن کریم حک شده است.

او با بیان این که انگشتر مقاومت پیرامون مبارزه مقاومت لبنان و غزه بر علیه رژیم منحوس اسراییل ساخته شده است، افزود: یک طرف انگشتر، آخرین سکانس از مقاومت و ایستادگی شهید یحیی سنوار به صورت کاملاً سه بعدی و طرف دیگر تصویر دستان شهید سید حسن نصرالله با مضمون عمودی آمدید و افقی خواهید رفت، نسبت به نظامیان آمریکایی و اسراییلی است.

او افزود: در کناره‌های انگشتر لقب سید المقاومه و بطل المقاومه به صورت سه بعدی و اوهن من بیت العنکبوت نسبت به اسراییل و حکاکی سه بعدی دستخط شهید سید حسن نصرالله بر روی نگین انگشتر با عنوان قطعا سننتصر کار شده است.

گفتنی است، شهر قم به عنوان شهر ملی انگشتر در کشور معرفی شده است.

در این مراسم، سردار محمدرضا موحد فرمانده سپاه استان قم، امیرعلی عموزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان، مهدی توکلیان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، مهدی حمیدی‌پارسا رئیس مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی، محسن محرری عضو شورای اسلامی شهر قم، مهدی نصر اصفهانی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، ندا حمیدی‌پارسا معاون فرهنگی و دانشجویی مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی، دانشجویان مؤسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی و دانشگاه حضرت معصومه(س) و ... حضور داشتند.

برگزاری کارگاه‌های هنری توسط رشته‌های گوناگون صنایع‌دستی و هنری توسط هنرمندان استان قم؛ بازارچه عرضه محصولات صنایع‌دستی و فرهنگی، هنری؛ اجرای سرود و پخش فیلم از انگشتر مقاومت از جمله برنامه‌های این آیین نکوداشت بود.

تالار فرهنگ و هنر استان قم در بلوار امام موسی صدر (خاکفرج)، جنب میدان شهید نواب صفوی قرار دارد.

انتهای پیام/