شناسهٔ خبر: 69892254 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

بوستان دانشجو تغییر چهره می دهد

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران از پوست‌اندازی چهارراه ولی‌عصر(عج) و تغییر چهره بوستان دانشجو در قالب طرح رصد خبر داد.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، میثم مظفر؛ رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران به همراه دیگر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورا، صبح امروز از پروژه‌های توسعه محلی در منطقه ۱۱ بازدید کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران، با اشاره به رشد بودجه مصوب شده این منطقه در سال جاری گفت: بودجه تملک دارایی سرمایه‌ای منطقه در جهشی قابل توجه از سال ۱۴۰۰ تاکنون رشد ۶ برابری داشته و اعتبارات کل منطقه در سال جاری به میزان ۶۷۰ میلیارد تومان است.

مظفر با اشاره به اینکه بوستان دانشجو در منطقه ۱۱، از جمله مکان‌های بی‌دفاع شهری با ضریب آسیب‌پذیری بالا بود که در طرح رصد به آن توجه ویژه‌ای شد، گفت: وجود آسیب‌های اجتماعی همچون تجمع معتادان، وجود باندهای فرقه‌های فکری و دیگر آسیب‌ها در این بوستان، حقیقتی بود که نمی‌توان آنها را کتمان کرد؛ با اجرای بهسازی این بوستان در طرح رصد، بخش قابل توجهی از کلونی‌های آسیب‌های اجتماعی پایتخت در این بوستان‌ شناسایی و ساماندهی شد.

وی افزود: توسعه فضای سبز بوستان دانشجو به مساحت ۱۲۰۰ مترمربع، پایش تصویری شامل نصب ۲۰ عدد دوربین مداربسته، بهسازی زمین بازی کودکان به مساحت ۵۰۰ مترمربع و نصب لوازم بازی ویژه کودکان، ساماندهی دستفروشان، ایجاد روشنایی با نصب ۳۴ برج نوری و احداث زمین چمن مصنوعی با مساحت ۴۸۰ متر مربع همراه با فنس کشی و ایمنی بوستان و فضای بازی کودکان از جمله اقداماتی به شمار می روند که در بوستان دانشجو در طرح رصد برای منطقه ۱۱ در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، به دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح رصد که در منطقه ۱۱ انجام ‌شد، اشاره کرد و افزود: برای نوسازی، بازسازی و بهسازی تمام بخش‌های مجموعه ورزشی حیدرنیا با مساحتی حدود ۳۳۰۰ هزار متر مربع، اعتباری بالغ بر ۵.۵ میلیارد تومان، صرف شد.

وی افزود: زمین چمن حیدرنیا یکی از زمین چمن‌های مهم این منطقه است که وضعیت بسیار نامناسبی داشت و به طور کامل سکوها و زمین چمن، رختکن و سرویس‌های بهداشتی بازسازی شد.

مظفر، توسعه پایانه معین و احداث مجموعه بام طلائیه را از دیگر پروژه های عمرانی در جهت رفاه ساکنان و شهروندان منطقه ۱۱دانست و بیان کرد: توسعه پایانه معین به مرحله اجرایی رسیده است؛ بهسازی و رفع نقطه بی‌دفاع شهری در خیابان شهرداری واقع در ضلع جنوب پایانه، توسعه و اصلاح و بهسازی مسیر اتوبوس ها، ساماندهی و اسکان دفاتر تاکسیرانی و اتوبوسرانی از اهداف احداث این پایانه است.

وی ادامه داد: همچنین مجموعه بام طلائیه که در پارکینگ پایانه معین واقع شده با هدف افزایش بهره‌وری از ساختمان‌های متعلق به شهرداری، بازسازی مجموعه پذیرایی رها شده و ارائه خدمات رفاهی به شهروندان منطقه ۱۱ در مرحله اجرای نهایی است.

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، با تشریح یکی دیگر از اقدامات مهم شورای اسلامی شهر تهران در جهت رفاه شهروندان در منطقه ۱۱ بیان داشت: سالن سرپوشیده ورزشی در بوستان حججی با مساحت ۱۲۰۰ متر مربع یکی از پروژه‌های در حال احداث و بسیار مهم در طرح رصد این منطقه به شمار می رود که در این سالن زمین چمنی هم احداث شده است.

وی افزود: همچنین این پروژه یک سوله ورزشی توپی به مساحت ۷۰۰ مترمربع را در دست اقدام دارد که اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان به آن تخصیص یافته است.

مظفر، در تشریح دیگر اقدامات برای بهبود وضعیت منطقه ۱۱، اظهار داشت: مرمت و بهسازی جدول و کانیو با طول ۳۵.۰۶ کیلومتر و پیاده‌روسازی ۵۰۸هزار و ۵۰۰ مترمربع، در سطح منطقه بر اساس نیاز شهروندان در محلات طی سه سال، احداث فضای سبز جنوب خیابان دانشکده جنگ، رفع ۲۵ نقطه حادثه‌خیز در سطح منطقه، تهیه و نصب پایه چراغ جهت تأمین روشنایی در معابر سطح منطقه و ایجاد سرای محله حر از جمله این اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت سرانه های فرهنگی و اجتماعی طی سه سال در طرح رصد در منطقه ۱۱ است.

وی در ادامه گفت: در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌عمران شهری و به منظور ارتقای کیفیت معابر و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، عملیات آسفالت معابر در ۳۰۰ کوچه مبتنی بر خواست و نظر شهروندان در سطح منطقه ۱۱ انجام شده است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران، با بیان مواردی دیگری که برای رفاه ساکنان منطقه ۱۱ در نظر گرفته شده، تصریح کرد: ساماندهی تعمیرگاه‌های موتور سیکلت که باعث آلودگی بصری و سد معبر می‌شدند در طرح رصد این موضوع مورد توجه قرار گرفت و با در نظر گرفتن فضایی در خیابان قلمستان از سد معبر و تعمیر موتور سیکلت در پیاده رو جلوگیری شد و هم اکنون محیطی امن برای تردد عابرین پیاده در این محدوده ایجاد شده است.

مظفر با بیان اینکه ما در فرایند حکمرانی کشور باید زمینه های مشارکت حداکثری شهروندان را فراهم کنیم تا همه بتوانند در موضوعات مربوط به کیفیت زندگی خودشان دخیل باشند و احساس مشارکت و مسئولیت جمعی داشته باشند، گفت: در طرح رصد ما به دنبال تحقق همین مشارکت با رویکرد بودجه‌ریزی مشارکتی بودیم که بخشی از پروژه‌های مدیریت شهری را با توجه به مطالبات شهروندان در محلات تعریف کنیم و در این زمینه طی سه سال گذشته ۶ هزار پروژه توسط شهروندان در طرح رصد ارائه شد و بخش زیادی از این پروژه‌ها تبدیل به برنامه و بودجه مصوب سالیانه مناطق شده که موجب رضایت شهروندان در محلات شده است.

در ادامه این جلسه نیز نخبگان، شهروندان و کنشگران فعال منطقه ۱۱ به بیان مطالبات و دیدگاه‌ها و ایده‌های خود در جهت برون‌رفت از مشکلات در محلات پرداختند.

منبع: تسنیم